وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی تهران
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت را تشریح کرد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی در خصوص وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت در صبح دوشنبه هشتم خرداد ماه 1402 اظهار داشت: با رصدی که امروز از معابر شهر تهران از طریق دوربینهای کنترل ترافیک داشتیم، شاهد شروع ترددها و افزایش ترافیک در معابر اصلی و بزرگراهی شهر تهران از ساعات ابتدایی صبح امروز بودیم.
سرهنگ شریفی گفت: در مسیر بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، بزرگراه شهید حاج قاسمسلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گلها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان شروع بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.
وی افزود: در بزرگراه یادگار امام (ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از صیاد، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشندوست شاهد شروع بار ترافیکی هستیم. سرهنگ شریفی ادامه داد: در بزرگراههای شهید همت در مسیر غرب به شرق حوالی جنت آباد، شهید حکیم در مسیر غرب به شرق از حدود شهید ستاری، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح تا ستاری دارای ترافیک در حال حرکت است.
وی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از شهیدان و جانبازان از میدان امام رضا (ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی و در حال حرکت هستند.
سرهنگ شریفی افزود: تیمهای پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح در تمامی تقاطعها و معابر و میادین شهر تهران به منظور روان سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغیها به منظور نظم بخشی به بزرگراهها در حال اجراست و پلیس راهور در هنگام حضور در یک نقطه، ترافیک را از بعد شبکهای کنترل مینماید و علت آن هم این است که به علت هم گرایی برخی از معابر و تداخل با ترافیکی در یک محل باعث ایجاد بار ترافیکی شده و پلیس راهور مجبور است به هر یک از آن معبر به صورت مقطعی و نوبهای زمان تردد دهد و همین امر باعث میشود ترافیک مقطعی ایجاد شود.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: هر واگن مترو و یا قطار شهری میتواند حدود 190 مسافر را جابجا کند و این موضوع نشان میدهد که به چه میزان میتوان با استفاده از ظرفیت حمل و نقل عمومی از ترافیک و تردد خودروهای تک سرنشین کاست.