وقوع زلزله
وقوع زلزله
وقوع زلزله و چندین پس لرزه در روزهای اخیر در سوادکوه و دیگر شهرهای مازندران و توجه بیشتر مردم به اخبار و اطلاعات مرتبط با این موضوع در فضای مجازی، شایعهپردازان را بر آن داشت تا با انتشار اخبار دروغین در صدر اخبار قرار گرفته و در شبکههای اجتماعی دیده شوند و حتی زمینه را برای تخلیه و سرقت منازل فراهم کنند.
سوادکوه 23 آذر ماه امسال با وقوع زلزله 4.5 ریشتری لرزید و غائله این لرزش به دلیل ناچیز بودن خسارت ها، همان شب حادثه خوابید اما از آن روز تاکنون شایعه پراکنی برخی افراد سودجو باهدف سرقت از منازل و کلاهبرداری دست از سر مردم این شهرستان بر نمی دارد. ، وقوع زلزله و چندین پس لرزه در روزهای اخیر در سوادکوه و دیگر شهرهای مازندران و توجه بیشتر مردم به اخبار و اطلاعات مرتبط با این موضوع در فضای...
رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات گفت: عدم ساخت و ساز دوباره روی محل وقوع زمین لرزه نقش موثری در کاهش آثار زلزله در مناطق مختلف زلزله خیز دارد.
مرکز شبکههای زلزله چین اعلام کرد: زمینلرزهای به بزرگی 4.8 ریشتر امروز ساعت 10:01 صبح شهرستان یونگنینگ در یینچوان، مرکز منطقه خودمختار نینگشیا هوی در شمال غربی چین را لرزاند.
اقتصادنیوز: مناطقی از بندرعباس بر اثر زمین لزرهای 4.2 ریشتری به لرزه در آمد.
زلزلهای با قدرت 2.7 ریشتر در شهرستان سیمرغ در مازندران به وقوع پیوست.
اقتصادنیوز: زلزلهای با قدرت 2.7 ریشتر شهرستان سیمرغ در مازندران را لرزاند.
براساس مقالات دانشگاهی ارایه شده در نهمین کنفرانس بین المللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله سال جاری در تهران؛ امکان پیش بینی زلزله براساس پارامترهای پیشنشانگرهای زلزله وجود دارد.
زلزله ای به بزرگی 4.3 ریشتر در عمق 90 کیلومتری زمین حوالی فاریاب در جنوب کرمان به وقوع پیوست.
اقتصادنیوز: زلزله ای به بزرگی 4.3 ریشتر در عمق 90 کیلومتری زمین حوالی فاریاب در جنوب کرمان را تکان داد.
اقتصادنیوز: سخنگو اورژانس مازندران گفت: در اثر انفجار منزل مسکونی در قائمشهر 7 نفر مصدوم شدند.
زلزلهای به بزرگی 4.5 ریشتر در سیرچ کرمان به وقوع پیوست.
اقتصادنیوز: رئیس اورژانس کرمان از وقوع زمینلرزهای به بزرگی 4.5 ریشتر در ساعت 18:48 امشب 11 دی ماه خبر داد.
هزینههای بالای انتقال پایتخت، اگرچه در ابتدا سنگین به نظر میرسد، اما در بلندمدت میتواند به کاهش هزینههای ناشی از مشکلات زیرساختی و زیستمحیطی تهران کمک کند. براساس تجارب بینالمللی، استفاده از مشارکت بخش خصوصی و سرمایهگذاری خارجی میتواند به کاهش بار مالی دولت کمک کند.
متاسفانه وضع فعلی فرونشست در کشور، نشان میدهد که حکمرانی آب در ایران واقعا ضعیف بوده و آنچه باعث تاسف بیشتر است، عادیانگاری این وضع در اذهان عمومی و حتی در ذهن مدیران و مسوولان است به گونهای که مسوولانی که موظف به مدیریت و جلوگیری از تشدید فرونشست در کشور هستند، فقط افزایش و رشد نرخ فرونشست را تایید میکنند و میگویند که باید اقدامی برای جلوگیری از این افزایش انجام شود در حالی که...