دوشنبه 1 بهمن 1403

پاپ فرانسیس خشونت علیه زنان را اهانت به خداوند خواند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
پاپ فرانسیس خشونت علیه زنان را اهانت به خداوند خواند

رهبر کاتولیک‌های جهان ضمن طرح آرزوهایش برای جهان در سال نوی میلادی، مردم را تشویق به تمرکز بر خیر و مصلحتی کرد که آنها را متحد می‌سازد و در ادامه خشونت علیه زنان را محکوم و اذعان کرد که همه‌گیری کرونا بسیاری از مردم را در ضمن وجود نابرابری اقتصادی مرعوب و با مشکل مواجه کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان در اظهاراتی تاکید کرد: ما همچنان به سبب همه‌گیری کروناویروس در دوره‌ای دشوار و نامطمئن زندگی می‌کنیم. بسیاری از آینده بیم داشته و زیر فشار مشکلات اجتماعی، مشکلات شخصی و خطرات ناشی از بحران زیست محیطی، بی‌عدالتی‌ها و عدم توازن‌ها در اقتصاد جهان رفته‌اند.

این در حالی است که هزاران تن از شهروندان و گردشگران در شهر رم با زدن ماسک به منظور محافظت در برابر گسترش کروناویروس، در یک روز آفتابی برای شنیدن دستورالعمل پاپ فرانسیس برای صلح جهانی در میدان سنت پیتر تجمع کرده و هنگام حضور او به تشویق پرداختند.

پاپ فرانسیس گفت، صلح "دست زدن به اقداماتی ملموس را می‌طلبد. صلح با توجه کردن به کوچک‌ترین چیزها، با حمایت از عدالت و با شجاعت برای بخشش و خاموش ساختن آتش نفرت ایجاد می‌شود."

فرانسیس همچنین از پیش گرفتن یک نگرش مثبت، "نگرشی که همیشه، در کلیسا و همچنین در جامعه، خیر و مصلحت متحدکننده ما و نه شرارت جداکننده ما را می‌بیند" حمایت کرد.

پاپ فرانسیس در موعظه خود در جریان مراسم عشای ربانی در کلیسای سنت پیتر، علنا سال 2022 را با ستایش از مهارت‌هایی که زنان برای ترویج صلح در جهان به کار می‌گیرند، آغاز کرد و خشونت علیه زنان را مساوی با اهانت به خداوند دانست.

کلیسای کاتولیک اول ژانویه را به عنوان روز صلح جهانی پاس داشته و در مراسمی به ادای احترام به جایگاه ویژه حضرت مریم (س) می‌پردازد.

پاپ فرانسیس گفت که مادران "می‌دانند چگونه بر موانع و اختلاف نظرها غلبه و صلح را القا کنند."

او ادامه داد: "به این ترتیب، آنها مشکلات را به فرصت‌هایی برای تولد دوباره و رشد تبدیل می‌کنند. آن‌ها می‌توانند این کار را انجام دهند زیرا می‌دانند چگونه رشته‌های مختلف زندگی را کنار هم نگه داشته و حفظ کنند. ما به چنین افرادی نیاز داریم که بتوانند به جای تنیدن سیم خاردار درگیری و تفرقه، تارهای همدلی را ببافند."

او خواستار تلاش برای حمایت از زنان شد.

پاپ گفت: "چقدر خشونت علیه زنان انجام می‌شود! بس است! صدمه زدن به یک زن اهانت به خداوند است که از یک زن انسانیت ما را شکل داد."

او گفت که زنان، از جمله مادران، "نگاهشان به دنیا برای استثمار کردن نیست، بلکه بر این مبناست که بتواند زندگی داشته باشد؛ زنانی که با نگاه از چشم دلشان می‌توانند رویاها و آرزوها را با واقعیت عینی ترکیب کنند، بدون اینکه به سمت انتزاع و عمل‌گرایی بی‌ثمر سوق پیدا کنند."

پاپ فرانسیس که 85 سال سن دارد و واکسن کرونا گرفته است، در مراسم دعای شب سال نوی میلادی ماسک به صورت زد. این اقدام نشان‌دهنده تغییر کم‌سابقه نظر او که در طول دو سال همه‌گیری است که در مراسم‌های عمومی از پوشیدن ماسک امتناع می‌کرد.

پاپ فرانسیس همچنین در توییتی درباره امید و استراتژی‌اش برای صلح نوشت.

پاپ فرانسیس در این توییت بیان داشت: "همه می‌توانند برای ساختن جهانی صلح‌آمیزتر همکاری کرده و به این منظور ابتدا کارشان را به دل‌های دیگران و روابط در خانواده و سپس در جامعه و در قبال محیط زیست شروع کرده و سپس با فراتر رفتن به سراغ روابط بین مردمان و ملت‌ها بروند."

انتهای پیام