یک‌شنبه 6 آبان 1403

پایش 3هزار و 400 ساختمان بالای 7 طبقه در پایتخت

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
پایش 3هزار و 400 ساختمان بالای 7 طبقه در پایتخت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران باحضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، علی نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سایر مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط با حوزه مدیریت بحران در محل ساختمان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران باحضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، علی نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سایر مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط با حوزه مدیریت بحران در محل ساختمان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.

علیرضا زاکانی در پایان این نشست گفت: در این جلسه سه موضوع از قبیل دستورالعمل تجمعات بزرگ در تهران و مولفه‌هایی که باید مورد دقت و بررسی قرار گیرد و ایمنی را افزایش دهد، مورد بررسی قرار گرفت. تجمعات میلیونی که در مناسبت‌های مختلف در تهران داریم و توجه به ابعاد و ایمنی و سلامت برای تجمع کنندگان امری قهری است که باید صورت بگیرد، بر همین اساس، ابعاد آن بررسی شد و دستورالعملی برای آن تهیه شده که باید ابلاغ شود و طریق راه ایمنی بخشی باشد.

وی موضوع دوم بررسی شده را ارزیابی 16 هزار ساختمان مهم بالای 7 طبقه در تهران عنوان کرد و افزود: 9 دستگاه در داخل و خارج شهرداری این ساختمان‌ها را پایش می‌کنند که این ساختمان‌ها در 4 دسته ایمنی مشروط، ناایمن مختصر، ناایمن متوسط و ناایمن شدید قرار گرفتند. تاکنون بالغ بر 3400 ساختمان پایش شده‌اند و 1440 مورد از آن‌ها نیز تجزیه و تحلیل شده‌اند. برای سال آینده تمام آن‌ها بررسی می‌شوند تا ظرف دو تا سه سال، ایمنی‌بخشی به این ساختمان‌ها را هدف‌گذاری و آن‌ها را از شرایط اضطرار خارج کنیم. این اقدام به هیچ وجه در گذشته انجام نشده و اقدام بسیار مهمی در جهت ایمنی‌بخشی به شهر است.

زاکانی ادامه داد: سومین مبحث جلسه امروز توجه به موضوع سیل و سیلاب و آبگرفتگی بود. یک کار علمی را در این رابطه دانشگاه شهید بهشتی انجام داده بود و مجموعه شهرداری نیز در کنار آن‌ها قرار گرفت و ما به‌ازای آن برنامه‌ای تهیه شده که مثلا در حوزه آبخیزداری چه اقداماتی باید انجام شود و بحث 540 کیلومتر شبکه انتقال آب‌های زیرسطحی و 160 کیلومتر عدم اجرای این شبکه و پایش گلوگاه‌هایی که منجر به سیل می‌شود همگی مطرح و تصمیماتی گرفته شد. قرار شد تبدیل به یک برنامه اقدام شود که در آن دستگاه‌های مختلف دخیل هستند تا بر اساس آن در مقابل سیل یک مصونیت داشته باشیم.

به گفته شهردار تهران؛ این سه دستور امکانی را ایجاد کرد که برای این جلسه، مسیر برنامه اقدام و تقسیم بندی بین دستگاه‌ها ایجاد شود.