پایین آوردن پرچم وحدت اسلامی در کشور هدف دشمنان اسلام است
ابویی، رئیس بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه در استان یزد گفت: مسلمانان باید با افزایش آگاهی و هوشیاری در زمنیه های مختلف سیاسی، اجتماعی و... سیاست های تفرقه افکنی دشمن را شناخته و تلاش کنند با پا فشاری بر اصول اسلام، در دام تفرقه افکنی دشمنان فرو نروند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام محمدرضا ابویی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به اهمیت وحدت ملی و دینی در تمام طول تاریخ اظهار کرد: اهمیت وحدت مسلمانان در قرآن کریم و از سوی خداوند همواره مورد تأکید قرار گرفته است و خود این موضوع به روشنی بیانگر لزوم وحدت بین شیعه و اهل تسنن است.
وی افزود: بالا بردن پرچم وحدت به اندازه ای دارای اهمیت است که در طول تاریخ، شاهد از خودگذشتگی های امیرالمؤمنین علی علیهالسلام برای حفظ وحدت مسلمانان هستیم.
رئیس بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه در استان با اشاره به همکاری حضرت علی (ع) و مشورت دادن به خلفای وقت تصریح کرد: در جای جای سیره امیرالمؤمنین و در نهجالبلاغه، این مسئله را به وضوح میبینیم که حضرت تعابیر بلندی دارند و در عمل نیز ایشان در مواجه با خلفا در جهت وحدت حداکثری مسلمانان همکاری کردند و برای تقویت جامعه اسلامی حتی به آنها مشورت میدادند.
ابویی با تاکید بر اینکه مسلمانان دارای دشمن مشترک و اهداف مشترک هستند بیان کرد: ما مسلمانان دشمنانی با جبهه و موضع واحد داریم؛ به عبارتی ما از یک سو دشمن مشترک و از طرفی اولویتها و اهداف مشترک برای اعتلای اسلام داریم.
وی ادامه داد: با توجه به مشترک بودن اهداف مسلمانان در راستای تحقق اسلام و آرمان های دینی، این وحدت ضروری است و نیاز است که در این راستا شیعه و سنی سیاست های راهبردی، عملی شفاف و به دور از کینه توزی و پرداختن به حاشیه هایی که مورد علاقه دشمنان اسلام است را اتخاذ کنند.
رئیس بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه در استان افزود: مسلمانان باید با افزایش آگاهی و هوشیاری در زمنیه های مختلف سیاسی، اجتماعی و... سیاست های تفرقه افکنی دشمن را بشناسند و تلاش کنند با پا فشاری بر اصول اسلام، در دام تفرقه افکنی دشمنان نیوفتند.
ابویی با اشاره به سنت پیامبر (ص) در دوران نبوتشان، عنوان کرد: سنت پیامبر اسلام (ص) در بیش از دو دههای که از عمر ایشان در دوران نبوتشان سپری شد، حاکی از اتخاذ یک سیاست راهبردی برای پیشبرد اهداف جامعه اسلامی و تحقق حاکمیت دینی و ترویج مکارم اخلاقی بوده است.
وی ادامه داد: آن سیاست راهبردی پیامبر اعظم (ص) پرهیز از تشت و اختلاف در میان اقشار مختلف مسلمانان و تلاش در جهت وحدت و اتخاذ جبهه واحد مسلمانان در رویارویی با مشکلات داخلی و خارجی است.
رئیس دفتر بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه در یزد افزود: همین سیاست راهبردی بود که مسلمانان را در اوج مخالفتهای قدرتمندانه مخالفین به ثبات و قدرت نائل کرد و نهایتا ما شاهد پیروزی جبهه اسلام در عین ناباوری جبهه کفر اعم از شرک و نفاق و یهود بودیم.
انتهای پیام /