پخش فیلم های کانون در کهگیلویه و بویراحمد تمدید شد
یاسوج - ایرنا - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پخش فیلم های سینمایی یا تئاترهای تولیدی کانون پرورش فکری کشور برای قشر کودک و نوجوان این استان و دیگر استان ها تمدید شد.
کبری اخلاقی نیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح ملی از 21 اسفندماه 1398 آغاز شد و قرار بود تا 15 فروردین ماه 1399 ادامه داشته باشد اما تا سوم اردیبهشت ماه امسال تمدید شد.
وی افزود: تماشای فیلم های سینمایی یا تئاترهای تولیدی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور برای قشر کودک و نوجوان این استان و دیگر استان ها از طریق اینترنت و به صورت رایگان قابل انجام است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این تولیدات هر روز ساعت 9 صبح بر روی پورتال اینترنتی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور به نشانی www.omid.kpf.ir قرار گرفته و به مدت 24 ساعت نیز قابل دسترسی است.
اخلاقی نیا عنوان کرد: این طرح ملی از ابتکارات مسؤولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور بوده و بر اساس آن هر روز یک فیلم سینمایی با تئاتر پخش می شود.
وی ابراز داشت: هدف از اجرای این طرح ملی در کهگیلویه و بویراحمد و دیگر استان های کشور پر کردن مفید و مؤثر اوقات فراغت قشر کودک و نوجوان با توجه به تعطیلی مراکز فرهنگی، هنری وابسته به کانون، مهدهای کودک، پیش دبستانی ها و مدارس به دلیل شیوع بیماری کرونا ویروس است.
*س_برچسبها_س*