جمعه 23 مرداد 1405

پرونده انتخابات مجلس یازدهم در کهگیلویه وبویراحمد بسته شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پرونده انتخابات مجلس یازدهم در کهگیلویه وبویراحمد بسته شد

یاسوج - ایرنا - با تایید نهایی و صحت انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در هر سه حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا، باشت و گچساران و کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده از سوی شورای نگهبان، پرونده انتخابات مجلس یازدهم در استان کهگیلویه وبویراحمد بسته شد.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات کهگیلویه وبویراحمد مبنی بر نتیجه شمارش نهایی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سه حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا، گچساران و باشت و کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده از حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا مهدی روشنفکر با کسب 66هزار و 895 رای به عنوان منتخب مردم به مجلس یازدهم راه یافت.

محمد بهرامی نیز با 41هزار و 951، نادر منتظریان 36هزار و 88 رای، غلام محمد زارع 27هزار و 986 و محمد رضوان خو نیز با 416رای را کسب کردند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه وبویراحمد در این زمینه کل آراء ماخوذه در حوزه بویراحمد و دنا را 175هزار و 854 رای و کل آراء صحیح را نیز 173هزار و 336 رای اعلام کرد.

احد جمالی یادآور شد: سید محمد موحد با کسب 75 هزار و 850 رای از حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده به مجلس یازدهم راه یافت.

جمالی تصریح کرد: همچنین از کل آراء صحیح ماخوذه در این حوزه عدل هاشمی پور 47 هزار و 179 رای، فرزاد نجات نیا 2 هزار و 994 رای، امیر همتی نژاد 393 رای، علی رضا سجادی 234 رای، پروین دانشور 169 رای، سپهدار عبدپور 162 رای، عنایت الله واحدی منش 5 رای و امیر حسین برخه نیز صفر رای را کسب کردند.

کل آراء ماخوذه در این حوزه نیز 129هزار و 235رای و کل آراء صحیح نیز 126هزار و 986رای اعلام شده است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت که از حوزه انتخابیه گچساران و باشت نیز غلامرضا تاجگردون با کسب 38هزار و 422 رای از مجموع 76 هزار و 528 رای صحیح ماخوذه به عنوان منتخب مردم به مجلس یازدهم راه پیدا کرد.

همچنین در این حوزه سید قدرت الله حسینی بحرینی 21هزار و 414، اردلان زینل زاده 8هزار و 977، هومن عسکری 7هزار و 637، میلاد گرجی زاده 78 و بهنام همتی نیز صفر رای را کسب کردند.

در حوزه انتخابیه گچساران و باشت کل آراء ماخوذه 77هزار و 841رای بود.

وی همچنین میزان حضور و مشارکت مردم این استان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را بیش از 70 درصد عنوان کرد.

تعداد واجدان شرایط رای دادن در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این استان 543 هزار 696 نفر بودند که 27 هزار و 953 نفر از این تعداد برای نخستین بار تجربه حضور و مشارکت سیاسی در انتخابات را بدست آوردند.

بیش از 18 هزار نفر عوامل اجرایی برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشتند.

*س_برچسب‌ها_س*