پنج‌شنبه 1 آبان 1404

شروع طوفانی تکواندوی ایران در بازی‌های آسیایی / دشت دو طلا در روز نخست

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
شروع طوفانی تکواندوی ایران در بازی‌های آسیایی / دشت دو طلا در روز نخست

ملی‌پوش تکواندو به نخستین طلای کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین دست پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، سردار داود معظمی گودرزی، روز پنج شنبه در تشریح جزییات خبر اظهار کرد: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه کرده و اعلام داشتند در جریان خرید ارز از طریق فضای مجازی، در دام کلاهبردارانی گرفتار شده‌اند که خود را به‌عنوان صرافی‌های معتبر معرفی می‌کردند.

این مقام انتظامی توضیح داد: شکات گفته‌اند در جست‌وجوی صرافی معتبر در فضای مجازی با چند کانال تلگرامی مواجه شدند که مدعی بودند در کمترین زمان عملیات خرید و فروش ارز را انجام می‌دهند. اعتماد نابجا و عدم آگاهی نسبت به هویت گردانندگان موجب شد مبالغی را به حساب‌های اعلامی واریز کنند، اما متهمان با ارائه رسید‌های جعلی، وجه را تصاحب و از دسترس خارج شدند.

سردار معظمی گودرزی با اشاره به گستردگی پرونده افزود: این باند تاکنون بیش از 100 شاکی از سراسر کشور دارد و با توجه به شباهت نحوه اقدام، همه شکایات به یک متهم مشترک ختم شده است. متهم با انجام معاملات خرد و واقعی در ابتدا، اعتماد قربانیان را جلب و در ادامه مبالغ کلان را بدون تحویل ارز به سرقت برده است.

وی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ با رصد دقیق فضای مجازی و اقدامات تخصصی، پس از اخذ مجوز قضایی، ردپای مجرمان را شناسایی کرده و در یک عملیات ضربتی، آنان را دستگیر و به مقر این پلیس منتقل کردند.

رئیس پلیس فتا پایتخت خاطرنشان کرد: متهمان در بازجویی‌ها اعتراف کردند با جعل لوگوی صرافی‌های شناخته‌شده و انتشار نظرات جعلی کاربران، اعتماد مردم را جلب و با استفاده از روش‌های مهندسی اجتماعی قربانیان را به خرید ارز ترغیب می‌کردند.

سردار معظمی گودرزی تأکید کرد: کانال‌های تلگرامی و صفحات مجازی محل امنی برای خرید و فروش ارز نیستند. شهروندان باید معاملات ارزی خود را تنها از طریق صرافی‌های معتبر و به‌صورت حضوری انجام دهند و فریب تبلیغات پرزرق‌وبرق فضای مجازی را نخورند.

وی در پایان افزود: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره 096380 یا پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش کنند تا از بروز خسارت‌های مشابه جلوگیری شود.