پنج سریال گردشگری ساخته میشود / اولویت شبکههای استانی صداوسیما
رئیس مرکز سیمای استانهای صداوسیما از تولید پنج سریال با موضوع گردشگری خبر داد.
رئیس مرکز سیمای استانهای صداوسیما از تولید پنج سریال با موضوع گردشگری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور استانهای سازمان صدا و سیما، نشست مشترک معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مجموعه مدیران معاونت امور استانها برگزار شد.
در این جلسه علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی با اشاره به لزوم همراهی و کمک رسانه ملی در زمینه اجرای برنامههای مختلف این وزارتخانه اظهار کرد: در این حوزه به خصوص به کمک معاونت امور استانها و شبکههای استانی نیاز داریم.
وی افزود: صدا و سیما یکی از کلیدیترین دستگاهها در معرفی صنعت گردشگری است بنابراین درخواست ما این است که توریسم هم به عنوان یکی از موضوعات اصلی پویش حل مسئله در استانها مورد توجه قرار بگیرد.
معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه بخشی از اقتصاد گردشگری در کشور ما مربوط به گردشگری داخلی است گفت: بر این اساس ستاد خدمات سفر با مدیریت این وزارتخانه تشکیل شده است.
وی هدف از این ستاد را برنامهریزی برای نظمدهی و سامانبخشی به گردشگری داخلی دانست و تصریح کرد: صدا و سیما به ویژه شبکههای استانی میتوانند از مرحله ایدهپردازی تا اجرا و اطلاعرسانی مصوبات و طرحها مشارکت داشته باشند.
گردشگری اولویت شبکههای استانی
محمد مهدی رحمتی سرپرست معاونت امور استانها در این نشست با بیان اینکه موضوع گردشگری در ویترین حوزههای مختلف کاری این معاونت قرار دارد اظهار کرد: این مسئله و اقتصاد برآمده از آن، در اولویت رسانه ملی و شبکههای استانی است.
وی افزود: پیشنهاد میکنیم این جلسات محدود به نوروز نشود و در طول سال شاهد تعامل و همفکری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رسانه ملی باشیم.
رحمتی با بیان اینکه در کنار گردشگری به طور عام باید به سفرهای راهیان نور هم توجه کافی صورت بگیرد عنوان کرد: آماده همکاری در همه مناسبتها و تعطیلاتی هستیم که منجر به افزایش مسافرتهای داخلی میشود.
سرپرست معاونت امور استانهای رسانه ملی گفت: حجم تولیدات شبکههای استانی که به طور مستقیم و غیر مستقیم به مسئله گردشگری میپردازند بسیار بالاست به طوری که با این حجم از تولیداتی که از سیمای استانها و شبکه شما پخش میشود نیازی به تولیدات رسانهای توسط وزارت میراث فرهنگی احساس نمیشود.
وی با اشاره به موفقیتهای چشمگیر مراکز استانی رسانه ملی در کسب عناوین نخست جشنوارههای داخلی و خارجی طی سالهای اخیر به ویژه سال جاری بیان کرد: در حوزه مستند دستاوردهای بسیار خوبی را شاهد هستیم که میتواند محملی برای توسعه گردشگری و ترویج آن باشد همچنین حوزه شعر و موسیقی مراکز هم ظرفیت دیگری هستند که قابلیت همکاری با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را در حوزههای مختلف دارند.
تولید 5 سریال با موضوع گردشگری در مراکز استانی
سید عباس فاطمی رئیس مرکز سیمای استانها نیز در این نشست با ارائه گزارشی از تولیدات و ظرفیت مراکز استانی برای ترویج گردشگری عنوان کرد: هم اکنون پنج سریال در استانهای مختلف در حال تولید است که به صورت مستقیم به مسئله گردشگری مربوط میشوند.
وی افزود: لازم است نگاهها در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری تغییر کند و اگر امکان حمایت مالی کم است در حوزه پشتیبانی از همکاران ما در مراکز حمایت شود تا با معرفی غیرمستقیم امکانات و مناطق توریستی، بتوانیم به گردشگری داخلی رونق بدهیم.