پنج هزار و 500 میلیارد ریال برای تکمیل پروژههای نیمه تمام استان مرکزی تخصیص یافت
اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: پنج هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برای تکمیل پروژههای نیمه تمام به این استان تخصیص داده شده که با توجه به شرایط اقتصادی، رقم قابل توجهی محسوب میشود.
سید «علی آقازاده» روز سهشنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی در اراک افزود: سفر هفته گذشته دکتر نوبخت به استان مرکزی دستاوردهای زیادی داشت و در آن تکلیف پروژههای نمیه تمام دولت یازدهم و دوازدهم در استان مشخص شد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههای این سفر بحث تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج) بود و با وجود تمام احترامی که برای دانشگاه علوم پزشکی اراک وجود دارد ولی این طرح ملی که در غرب کشور مشابه آن وجود ندارد، در توان کارفرمایی این دانشگاه نیست.
آقازاده اظهار داشت: کار پیمانکار این طرح نیز لنگ می زند و این وضعیت باعث ایجاد ناهماهنگی بین پیمانکار و کارفرما شده که در نتیجه آن، این طرح هنوز تکمیل نشده و به همین دلیل و در راستای حل مشکلات پیش روی این طرح، شب گذشته نشستی با مسئول قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) کشور برگزار شد که منجر به اخذ تصمیماتی شد.
استاندار مرکزی اضافه کرد: یک تصمیم مبنی بر ادامه کار از طریق پیمان مدیریت شد که استان مرکزی خیلی رضایتی به این امر ندارد و تصمیم دیگر برکناری پیمانکار و ادامه کار از سوی قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) است که در این خصوص نیز مقرر شد تا پایان هفته جاری تیمی به اراک اعزام و بررسیهای لازم صورت گیرد.
آقازاده گفت: انتظار است این طرح با پیچیدگیهایی که دارد توسط قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) دنبال شود و مسئولیت ساخت و تکمیل آن به این قرارگاه محول شود، زیرا بیمارستان ولیعصر (عج) اراک حیثیت و آبروی استان مرکزی است و باید تا بهار سال 1400 تکمیل شده و به بهرهبرداری برسد.
وی تصریح کرد: در سفر معاون رئیس جمهوری به استان مرکزی، تفاهمنامه احداث 2 هزار واحد مسکونی برای محرومان نیز به امضاء رسید که اجرای این مهم نقش موثری در کمک به خانهدار کردن اقشار کم درآمد دارد و برای نظارت بر آن کارگروهی با مسئولیت معاونت عمرانی استانداری مرکزی در استان به زودی شکل میگیرد.
استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنانش گفت: شرایط کرونا در این استان خوب نیست و میزان شیوع و فوتشدگان ناشی از این بیماری مانند سایر نقاط کشور افزایش چشمگیری داشته است.
آقازاده اظهار داشت: بیمارستانهای استان از بیماران کرونایی پر است و تخت خالی وجود ندارد، کادر پزشکی و پرستاری این استان به شدت خسته هستند و شمار زیادی از این قشر تقاضای ترک کار دارند به همین دلیل انتظار می رود رعایت دستورالعملهای بهداشتی با حساسیت و توجه بیشتر از سوی اقشار مختلف مردم مورد توجه قرار گیرد و همه خطر را جدی بگیرند.
وی بیان کرد: هرچه سریعتر باید کارگروهی برای بررسی احتمال شیوع آنفلوآنزای مرغی در استان مرکزی با مسئولیت معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری این استان تشکیل شود.
آقازاده تصریح کرد: مدیران در انتصاب دستگاههای خود، هماهنگی لازم با فرمانداران و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی داشته باشند.
وی، در این نشست، هفته نیروی انتظامی، کسب رتبه جدید دانشگاه اراک در بین دانشگاههای جهان و موفقیت 2 ماه متوالی اداره کل پست در کشور را تبریک و درگذشت استاد شجریان را تسلیت گفت.
کسب رتبه جهانی از سوی دانشگاه اراک
رئیس دانشگاه اراک نیز گفت: این دانشگاه در ارزیابی اخیر ردهبندی تایمز که به عنوان یکی از معتبرترین ردهبندیها مطرح است، رتبه یک هزار و 500 را در بین دانشگاههای جهان کسب کرده است. «سعید حمیدی» افزود: در این ردهبندی 35 هزار دانشگاه از جمله 47 دانشگاه از کشور ما حضور داشتند که دانشگاه اراک در بین مراکز علمی ایرانی نیز رتبه 23 را کسب کرد. وی ادامه داد: 30 درصد از شاخصهای ارزیابی شده در این ردهبندی مربوط به مباحث آموزشی، 30 درصد مربوط به شاخصهای پژوهشی، 30 درصد استنادات پژوهشی، هفت و نیم درصد وجهه بینالمللی و 2 و نیم درصد صنعت و جامعه است. حمیدی تصریح کرد: 100 دانشجوی خارجی در دانشگاه اراک مشغول به تحصیل هستند و این دانشگاه با 20 نفر از اساتید برجسته دانشگاههای دنیا ارتباط تنگاتنگ دارد. وی گفت: ایجاد پوشش نازک ضدویروس در دانشکده فنی این دانشگاه یکی دیگر از توفیقات است که محصول آن به تولید انبوه رسیده و در حال اخذ سیب سلامت است و با نصب این پوشش در نقاط پرتردد، امکان حیات از ویروس تا مدتها گرفته میشود. حمیدی عنوان کرد: ساخت حسگر (سنسور) تشخیص بیماری کرونا در چند دقیقه از دیگر توفیقات این دانشگاه است که میتواند ویروس کرونا را ب ه سرعت تشخیص دهد.
عملکرد اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز در این نشست گفت: 2 پروژه مردمی با 18 کلاس و 17 پروژه مشارکتی با 92 کلاس و هفت پروژه دولتی با 30 کلاس با مجموع اعتبار هزینه شده 470 میلیارد ریال در سال 98 تحویل نظام آموزشی استان شده است.
«حسین محمدی» افزود: متوسط پروژه تحویلی در سال گذشته هر 14 روز یک پروژه و هر هفته سه کلاس و متوسط پروژه تحویلی در سال جاری هر 10 روز یک پروژه و هر هفته حدود پنج کلاس است.
وی بیان کرد: در مجموع 99 پروژه نیمه تمام با 32 درصد پیشرفت فیزیکی در استان مرکزی وجود دارد که برای تکمیل این پروژه ها 2 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و پیشبینیمیشود تعداد کلاس های تحویلی در سال 99 نسبت به سال 98 حدود 95 درصد افزایش داشته باشد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی ادامه داد: در طول 6 سال گذشته، تعداد کلاسهای ناایمن این استان از 83 درصد به 23 درصد کاهش یافته است.
آغاز طرح ملی ایرانی مهربان در استان مرکزی
قایم مقام اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی هم در این نشست گفت: طرح ملی ایرانی مهربان، هر کارمند حامی معنوی یک کودک با دستور معاون اول رییس جمهوری در کشور و این استان آغاز شده که با اجرای آن هیچ فرزند یتیم و محسنین در ایران اسلامی بدون حامی نخواهد بود «عدالت بهرامی» افزود: 36 هزار و 108 کارمند در استان مرکزی وجود دارد که از این تعداد چهار هزار و 981 نفر به صورت مستقیم در طرح حمایت از محسنین و ایتام مشارکت دارند. وی ادامه داد: دبیرخانه ایران مهربان در استانداری مرکزی تشکیل شده و بر اساس هدفگذاری این دبیرخانه، انتظار است 31 هزار کارمند دیگر استان نیز در این راستا حمایتهای لازم را به کار گیرند. بهرامی تصریح کرد: 6 هزار و 207 یتیم و محسنینی در استان مرکزی وجود دارد که امید است در سایه طرح ایرانی مهربان، هر کارمند حامی معنوی یک کودک یتیم، از حمایتهای بیشتر برخوردار شوند.
برنامه استاندارد آسانسورها
مدیرکل استاندارد استان مرکزی هم در این نشست گفت: سه هزار آسانسور نصب شده از 10 سال گذشته در این استان شناسایی شده که مکاتبات لازم برای اخذ استانداردهای لازم با مدیران ساختمانها صورت گرفته است. «مهناز جعفریان» افزود: 550 آسانسور نصب شده در ادارات دولتی و اماکن عمومی نیز شناسایی شده که 58 مورد آن جمعآوری و غیرفعال شده است. وی بیان کرد: از 550 آسانسور شناسایی شده، 58 آسانسور دارای عیوب بحرانی است و همکاری لازم برای 27 مورد از آنها نیز با بازرسان انجام نشده است. مدیرکل استاندارد استان مرکزی ادامه داد: 100 درصد واحدهای جدید تاسیس شده در این استان، ارزیابی میشوند و دارای گواهینامه استاندارد خواهند بود
وی اظهار داشت: در استان مرکزی 57 واحد تولیدکننده بتن آماده شناسایی شده که 51 واحد آن فعال، سه واحد غیرفعال و سه واحد تعطیل است. مدیرکل استاندارد استان مرکزی افزود: از این تعداد، 35 واحد از مهر پارسال تاکنون مهر و موم شده اما 20 واحد از آنها موفق به اخذ پروانه کاربرد نشان استاندارد شده و 12 متقاضی نیر وجود دارد که پیشبینی شده تا پایان آذرماه مجوز آنها صادر شود.
در پایان این نشست استاندار مرکزی ضمن معرفی انتصاب های جدید در بخشهای مختلف، از رئیس دانشگاه اراک برای کسب رتبه یکهزار و 500 در بین دانشگاههای جهان و از مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق و مدیرعامل برق منطقهای باختر به دلیل مدیریت صحیح برق در تابستان امسال و اعمال نشدن خاموشیها، با اهدای لوح و جایزه تقدیر به عمل ورد
استان مرکزی دارای 12 شهرستان و بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
*س_برچسبها_س*