دوشنبه 24 شهریور 1404

پژمانفر: هتاکی به حرم‌های مطهر برنامه‌ریزی شده بود / با سرشاخه‌های این جریان برخورد قانونی شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پژمانفر: هتاکی به حرم‌های مطهر برنامه‌ریزی شده بود / با سرشاخه‌های این جریان برخورد قانونی شود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت که این افراد قطعا با برنامه این کارها را کرده‌اند و مردم ما باید متوجه باشند که این همان جریان پیر استعمار انگلیس است.

- اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم با اشاره به هتک حرمت شب گذشته برخی به حرم فرزندان حضرت موسی‌بن‌جعفر علیه‌السلام گفت: جریانات اجتماعی همیشه برای اینکه وهنی برای حوزه دین ایجاد کنند، دست به شیطنت‌هایی می‌زنند، جریاناتی که امروز به شکل‌های مختلف دین را در معرض شدیدترین تهاجمات قرار داده‌اند؛ آن هم با رفتارهای بسیار سخیفی که هیچ کدام مستند به سیره اهل‌بیت علیهم‌السلام نیست چه در شکل عزاداری‌هایشان و چه سلوک رفتاری در زندگی و حتی نوع لباس پوشیدنشان. اساسا هدف اصلی آنان، سوءاستفاده کردن از احساسات جوانان است تا بتوانند رویکرد حمله به دین را در جامعه رونق بدهند و بالا ببرند.

وی افزود: در چند وقت گذشته شاهد اقدام افرادی بودیم که در حرم‌های مطهر درب‌، ضریح مقدس و حتی زمین را با وجود بیان نکات پزشکی لیس می‌زدند و با این کار وهنی برای دین ایجاد کردند. روز گذشته نیز عده‌ای با رویکرد دیگری مبنی بر اشتیاق به زیارت آمدند و نسبت به درهای مطهر حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها هتک حرمت کردند، حال چه آتش زدن باشد و چه شکستن و تخریب کردن و یا ضرب و شتم عواملی که درصدد حفظ جان مردمند.

حجت‌الاسلام پژمانفر خاطرنشان کرد: این افراد قطعا با برنامه این کارها را کرده‌اند. مردم شریف ما باید متوجه باشند که این همان جریان پیر استعمار انگلیس است که سرمایه‌هایی را در جهت مدیریت چنین رفتاری به کار می‌گیرد، تلاش آنان برای این است که به نحوی جلوی گرایش مردم و پایبندی آنان به حوزه دین را بگیرند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: هماهنگی‌های میان آنان خیلی عجیب است؛ مثلا اتفاقی در زمان 10 دقیقه‌ای رخ می‌دهد، به سرعت در تمام شبکه‌های ماهواره‌ای منعکس می‌شود و این نشان می‌دهد این اقدامات اتفاقی نیست و هماهنگی‌هایی میان این جریانات وجود دارد.

وی اضافه کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌های امنیتی، جوانان فریب‌خورده این جریان را توجیه و پاسخ‌های منطقی و قانع‌کننده به آنان ارائه کنند تا خودشان را بازیچه این جریانات قرار ندهد و اولویت اصلی‌شان برخورد قانونی با سرشاخه‌های این اتفاقات باشد. دشمن در این قضیه از جهل و احساسات مردم سوءاستفاده کرد.

حجت‌الاسلام سعیدی: 3 آموزه الهی در مواجه با سختی و بلا بهترین توشه ماه رجب توصیه شیخ حسین انصاریان به استفاده از فرصت خانه‌نشینی

انتهای پیام /