یک‌شنبه 10 فروردین 1404

پیام رئیس پارلمان پاکستان به مناسبت روز جهانی قدس

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پیام رئیس پارلمان پاکستان به مناسبت روز جهانی قدس

اقتصادنیوز: رئیس پارلمان ملی پاکستان طی پیام خود به مناسبت روز جهانی قدس گفت: جهان باید بداند که فلسطینیان حق مشروع برای داشتن کشور آزاد و مستقل دارند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رئیس پارلمان ملی پاکستان طی پیام خود به مناسبت روز جهانی قدس این رویداد را روز تجدید عهد برای آزادی بیت المقدس و همبستگی با مردم فلسطین دانست و تاکید کرد: جهان باید بداند که فلسطینیان حق مشروع برای داشتن کشور آزاد و مستقل دارند و باید جنایات (رژیم) اسرائیل خاتمه یابد.

روابط عمومی مجلس ملی پاکستان گزارش داد، سردار ایاز صادق در پیام خود گفت: روز قدس روز همبستگی با مردم مظلوم فلسطین است و ما از جامعه بین‌الملل می خواهیم تا اقدامات فوری و مؤثری را برای توقف تجاوزات جاری (رژیم) اسرائیل علیه مردم فلسطین اتخاذ کند.

خبر مرتبط تعداد شهدای غزه به بیش از 50 هزار نفر رسید

اقتصادنیوز: وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که تعداد شهدای جنگ غزه به 50 هزار و 208 نفر رسیده است.

وی افزود: روز قدس فرصتی برای تاکید مجدد بر تعهد خود مبنی بر حمایت از مظلومان فلسطین و آزادسازی مسجد الاقصی است. در همین راستا پارلمان و مردم پاکستان به طور کامل از حق تعیین سرنوشت و آزادی مردم فلسطین حمایت می کنند.

سردار ایاز صادق بر مواضع اصولی پاکستان در حمایت از تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی بر اساس مرزهای قبل از 1967 میلادی به پایتختی قدس شریف تاکید کرد.

وی ادامه داد: حل عادلانه موضوع فلسطین بر اساس قطعنامه های سازمان ملل متحد برای دستیابی به صلح پایدار در منطقه ضروری است. پارلمان پاکستان به اتفاق آرا قطعنامه های متعددی را در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان بیگناه فلسطینی و اشغال غیرقانونی سرزمین‌های فلسطین تصویب کرده است.

خبر مرتبط پیام محسنی اژه‌ای به مناسبت روز قدس

اقتصادنیوز: رییس قوه قضاییه مردم را به حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

وی همچنین اظهار داشت: پاکستان به طور فعال موضوع فلسطین را در تمامی مجامع پارلمانی بین المللی و منطقه ای مطرح کرده است و امروز بار دیگر بر تعهد تزلزل ناپذیر خود در پارلمان پاکستان به حمایت از آزادی و حاکمیت مردم فلسطین تاکید می کنیم.

براساس این گزارش، فردا جمعه هشتم فروردین مصادف با 27 ماه رمضان و همزمان با روز جهانی قدس، مردم مسلمان پاکستان همگام با ملت‌های جهان در سراسر این کشور، همراه و هم‌صدا، فریاد 'مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا' سر خواهند داد و بار دیگر حمایت خود را از مردم فلسطین و آرمان‌های آنان اعلام خواهند کرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
پیام رئیس پارلمان پاکستان به مناسبت روز جهانی قدس 2
پیام رئیس پارلمان پاکستان به مناسبت روز جهانی قدس 3