پیام من به دولت فراهم کردن امکانات آموزشی برای کسب افتخارات بیشتر است
سید محمد میرزاییان نخبه هرسینی گفت: پیام من به دولت این است که امکانات لازم را در اختیار ما قرار بدهد که بتوانیم به نحو احسن امکانات را به کار بگیریم تا افتخار برای شهر و کشور کسب نماییم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، در حاشیه ی رقابت سخت تیم های حاضر در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان کرمانشاه، سیدمحمدمیرزایی 14 ساله به عنوان یکی از کم سن ترین افراد شرکت کننده در این رویداد است که در عین نوجوانی، پا در عرصه رقابت با بزرگسالان گذاشته است. او بسیار تلاش می کرد که فعالیت گروه خود را به خوبی و با شور و شوق به مسئولین معرفی نماید. در ذیل دغدغه ها و مصاحبه با این نوجوان 14 ساله هرسینی می خوانید.
مرصاد: معرفی اجمالی از خودتان داشته باشید؟
میرزایی: سید محمد میرزاییان هستم، 14 ساله و در حال حاضر در شهرستان هرسین زندگی می کنم و در آن جا ساکن هستم. در حال حاضر در مدرسه نمونه دولتی امام حسن (علیه السلام) در پایه هفتم مشغول به تحصیل هستم.
مرصاد: از سوابق خودت در تولید پویانمایی نام ببرید؟
در زمینه ساخت انیمیشن دو بعدی فعالیت داشته ام. بیشتر فعالیت های خودم و تیمی که با آن حضور پیدا کرده ام در سطح مدرسه و شهرستان هرسین بوده است.
مرصاد: از چه طریق با چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج آشنا شدید؟
میرزایی: بنده از طریق معلم خوبم در مدرسه به نام آقای الهیاری با این رویداد آشنا شدم. آقای الهیاری یک معلم خوبی است که خیلی برای ما تلاش کرد که به این رویداد بیاییم و در کنار تیم های دیگر عرض اندام کنیم و حضور پیدا کنیم. جا دارد که تشکر ویژه از این معلم داشته باشم. زیرا ایشان باعث شد که ما این تیم را تشکیل بدهیم و این تیم تا کنون هرچه که پیشرفت کرده و هر موفقیتی که کسب کرده است مدیون ایشان هست. این تشویق و انگیزه ای که آقای الهیاری به ما تا کنون داده وصف ناپذیر است.
در این رویداد هم تیم های قدری حضور پیدا کرده اند که امیدوارم همانطور که تلاش خودمان را داریم انجام می دهیم، موفق و سربلند شویم. همه در این رویداد تلاش می کنند که پیروز شوند و به مرحله کشوری بروند.
مرصاد: راجع به ایده تان توضیح بدهید و اینکه در این رویداد چه شاخه ای را برای رقابت با دیگران انتخاب کرده اید؟
میرزایی: در واقع ما برای این که یه تفریحی باشد با دوستان در این رویداد شرکت کرده ایم، زیرا در کنار هم بودنمان باعث می شود که به ما خوش بگذرد و چه دلیلی بهتر از این رویداد که هم مسابقه هست و هم تفریح. اما در کنار تفریح به دنبال ساخت یک پروژه خیلی خوب و جذاب هستیم با سطح کیفی بالا و حتی به دست کشورهای دیگه هم برسد.
تیم ما که به نام تیم تولید محتوای هرسین در این مسابقه حضور پیدا کرده و در رشته پویانمایی مشغول به انجام مسابقه هستیم. در حال حاضر موضوعی که به ما داده شده است و در تلاش هستیم برای تکمیل آن، موضوعش «ایران قوی» هست. ما هم ایده مان این است که هم یک چهره ی بد از ایران نشان بدهیم و هم یک چهره ی خوب، که در هر صورت هم همیشه خوبی برنده می شود، در این پروژه ما هم می خواهیم به نحو احسن چهره ی خوب ایران را نشان بدهیم.
مرصاد: به عنوان یک دهه هشتادی، پیغامی که بخواهی به گوش دیگر دهه هشتادی های در حال حاضر برسانی چه هست؟
میرزایی: به نظر من الان عصر همه چیز هست، مخصوصا عصر تکنولوژی. به نظر من همه ی موفقیت ها در رشته ی تجربی و پزشکی ختم نمی شود. ما برنامه نویس داریم که از 5 دکتر درآمد و کارش بیشتر است. پیام من به دیگر دهه هشتادی ها این است که به دنبال این تکنولوژی ها بگردیم و به او دست پیدا کنیم و برای موفقیت در آن رشته و شاخه تلاش کنیم.
من عقیده دارم و این را به عنوان توصیه به عنوان یک دهه هشتادی ها به بقیه این است که هیچ موقع دست از تلاش برندارند و همیشه به دنبال علاقه شان بروند. اگر کسی به طور مثال به ریاضی علاقه دارد، به خاطر درآمدش نرود سراغ پزشکی و از علاقه اش دست بردارد. اگر علاقه در انجام کاری نباشد قطعا در آن کار نمی شود موفق بود و علاقه به نظر من بسیار مهم است و تلاش برای رسیدن به آن علاقه هم مهم هست.
مرصاد: در مورد پویانمایی و جایگاه آن در کرمانشاه بفرمایید؟
میرزایی: پویانمایی یک شاخه بسیار جذاب و جالب هست. زیرا شما می توانی به واسطه پویانمایی هر چیزی که مد نظرت هست را به تصویر بکشی و نشان بدهی که خیلی تاثیرگذار هست و همه ممکن هست آن را ببینند. ما تیم های قوی ای داریم که اگر تلاش بیشتر کنند و از آن ها حمایت بشوند می توانند به کمپانی های قوی خارج از کشور برسند. رتبه پویانمایی در کرمانشاه و حتی در ایران شاید آن چه که باید نیست و خیلی بیشتر جای کار دارد. خیلی جای پیشرفت داریم که به رتبه های جهانی برسیم. البته الان هم کسانی هستند در همین کرمانشاه و در ایران که موفقیت های بزرگی را کسب کرده اند ولی زیاد مطرح نیستند.
مرصاد: به عنوان یک دهه هشتادی که در شاخی پویانمایی فعالیت داری، به دولت و مسئولین پیامی داری؟
میرزایی: مشکلی که ما برای پویانمایی در ایران داریم این است که اکثر کسانی که برای ما مدل سازی می کنند در ازاء آن پول می گیرند و ما قطعا دویست هزار تومان پول نمی دهیم برای یک مدل که در خانه کار شود. به نظر من باید خود دولت ورود کند و طوری عمل کنند که آموزش ها به صورت رایگان در اختیار ما قرار بگیرد.
پیام من به دولت این است که امکانات لازم را در اختیار ما قرار بدهد که بتوانیم به نحو احسن امکانات را به کار بگیریم تا افتخار برای شهر و کشور کسب نماییم. در پایان هم آرزوی موفقیت برای همه دست اندرکاران این رویداد دارم.
انتهای پیام /