چه کسانی و در کجا مانع همسان سازی حقوق بازنشستگان هستند
باشگاه خبرنگاران نوشت: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس گفت: برخی افراد در سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، مانع همسانسازی حقوق بازنشستگان شدند.
رویهای که به گفته سخنگوی وزارت خارجه، همچنان دلیلش برای مقامات ایرانی مشخص نیست و اگرچه رائفیپور بهعنوان یک شهروند حجگزار ایرانی در پایان مناسک حج، قصد خروج از عربستان را داشته؛ اما مقامات عربستانی به او اجازه خروج ندادهاند. این مسأله بهانهای شد تا سوابق او را مرور کنیم.
اواخر دهه 80 شمسی، مطالعه درباره ارتباطدهی نمادها به موضوع صهیونیسمشناسی و مسأله فراماسونری از جمله موضوعاتی بود که باب روز شده بود. این موضوع اگرچه در سالهای گذشته از سوی برخی اندیشمندان در جهان مطرح شده؛ اما سردمدار این مسأله در ایران را میتوان رائفیپور دانست که در بازه زمانی یاد شده، جوانی بیست وچندساله بود. جوان کت و شلوار پوشیدهای که با بیانی معماگونه، چنان به تحلیل سریالها میپرداخت که جذابیت بسیاری برای جوانان داشت و این مسأله کار را به آنجا رساند که بسیاری او را بهعنوان الگوی فکری خود انتخاب کرده و شیوه او را در پیش گرفتند. البته رائفیپور به نمادشناسی سمبلهای فراماسونری و مباحث آخرزمانی متوقف نماند و در سال 1389، مؤسسه «مصاف» را تأسیس کرد. با مرور و جستوجو در سایتها، چندان اطلاعات زیادی از میزان تحصیلات یا زندگی شخصی رائفیپور وجود ندارد؛ اما بنا به گفته خودش در مصاحبه با سایت تبیان، تخصص کاری او به حوزه امنیت ملی و صهیونیسمشناسی برمیگردد. البته برخی از او بهعنوان فارغالتحصیل رشته حسابداری یاد میکنند که دروس حوزوی را نیز خوانده است. با این وجود، اطلاعات موثقی درباره او در سایت مصاف موجود نیست. البته رائفیپور را بیشتر به پرداختن به مباحث آخرزمانی میشناسند و تقابل خیر و شر، از جمله مباحث کلیدی در صحبتهای او است. رائفیپور اسفندماه سال گذشته به خرید توئیتر توسط ایلان ماسک اشاره کرده و گفت: «کوشنر، داماد ترامپ از دوستان صمیمی ایلان ماسک است. او این شبکه اجتماعی پرطرفدار را خریده است تا یک رسانه پرقدرت داشته باشند و برای همین هم ترامپ را برگرداندند.» البته بخش جالبتر گفتههای رائفیپور در این ویدئو جایی بود که اعلام کرد: «آنها این رسانهها را خریدند تا منتقدانی مثل من را بیندازند بیرون. الان برای هر توئیتم این نگرانی را دارم.» رائفیپور مخاطبان خود را به حضور در فضای مجازی توصیه میکند. او یک بار گفت: «حتما در شبکههای اجتماعی حضور پررنگ داشته باشید، نه اینکه بیایید یک توئیت بزنید و بایبای.» البته اظهارنظرهای رائفیپور، تنها به این موضوعات محدود نمیشود و سال گذشته بود که انتشار یکی از سخنان او درباره شوخیهای اهل بیت (ع)، با واکنشهای شدیدی از سوی برخی علما مواجه شد. در همینباره، حجتالاسلام شیخ جعفر تبریزی و حجتالاسلام علوی تهرانی، انتقادات صریحی نسبت به اظهارات او مطرح کردند. با این وجود، رائفیپور پس از این واکنشها، اظهار کرد که ویدئوی اظهاراتش، تقطیع شده و او چنین قصدی نداشته است. با این وجود ممنوعالخروجی رائفیپور از عربستان، این شائبه را ایجاد کرده که اظهارات ضدسعودی او موجبات این مسأله را فراهم کرده است. اظهارات او درباره انتقال کریستیانو رونالدو به لیگ فوتبال عربستان با بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی مواجه شد. در این ویدئو، رائفیپور دولت عربستان سعودی را یکی از کشورهای ناقض حقوق بشر خواند و با ضدصهیونیست خواندن کریستیانو رونالدو، انتقال او به تیم النصر را در جهت اهداف سیاسی دانست. با این وجود مسأله مهم در این موضوع، آن است که بهبود روابط ایران و عربستان تاکنون توانسته به تأمین منافع ملی کشور منجر شود و مسائل حاشیهای نباید به این تفاهم ضرر برساند. مصلحت حکم میکند که در این زمینه صبور باشیم تا مقامات دستگاه دیپلماسی با رایزنیهای خود این مسأله را حل کنند.
بیشتر بخوانید:
216220
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1788477