«کاربرد علوم عصبشناسی در مدیریت تحول سازمانی»
«کاربرد علوم عصبشناسی در مدیریت تحول سازمانی» نوشته هیلاری اسکارلت با ترجمه شهاب جنابی منتشر شده است.
به گزارش ایسنا، این کتاب با عنوان فرعی «راهنمای عملی مبتنی بر شواهد علمی برای مدیریت تحول» با مقدمه محمدسعید جبلعاملی در 376 صفحه با قیمت 100 هزار تومان در انتشارات سروش عرضه شده است.
آشنایی با علوم عصبشناسی، حقایقی درباره مغز، چرا مغز ما علاقمند به تغییرات سازمانی نیست؟، به نمایش گذاشتن بهترین عملکرد خود در فرایند تحول، مغز اجتماعی ما: نقش رهبران و مدیران، مدیریت هیجانات در فرایند تحول، تصمیمگیری و سوگیری، ارتباطات، مشارکت و داستانپردازی، برنامهریزی برای تحول با در نظرگرفتن عملکرد مغز، تغییر رفتار، برنامهریزی روز کاری برای بیشینهسازی بهرهوری و به کارگیری علوم عصبشناسی در سازمانها فصلهای این کتاب را تشکیل میدهند.
در بخشی از مقدمه مترجم میخوانیم: در حال حاضر، کشور ما در موقعیت بسیار مهم و حساسی قرار دارد. از یکسو، ظرفیتها و فرصتهای عظیم طبیعی و انسانی موجود در کشور این نوید را میدهد که با شناسایی و استفاده صحیح از آنها، میتوان بر بسیاری از مسائل موجود در کشور فائق آمد و پیشرفت موردنظر برای دستیابی به آرمانهای والای انقلاب اسلامی و ایجاد بستر سعادتمندی آحاد انسانها را فراهم کرد و به سوی تحقق تمدن نوین اسلامی، شتابان به پیشرفت؛ از سوی دیگر، وجود مسائل و چالشهای ساختاری و مدیریتی در برخی از حوزهها، برای ذینفعان مربوطه بهویژه مردم عزیز کشورمان، مشکلات زیادی را به وجود آورده است و حتی معیشت عدهای از آنها را نیز تحت تأثیر قرار داده که رفع سریع آنها، جزو ضروریترین اقدامات اولیه برای دستیابی به آرمانهای متعالی مذکور است. شرایط فوق، ضرورت ایجاد تحول در کشور در گام دوم انقلاب را بیش از هر زمان دیگری نمایان میکند چراکه با ایجاد تحول، میتوان ظرفیتها و فرصتهای عظیم موجود در کشور را بیش از پیش به کار گرفت و ضمن مرتفع کردن مسائل موجود، در جهت پیشرفت و تعالی حرکت کرد.
او در مقدمه خود با اشاره به اینکه برای ایجاد تحول، نظریهها، روشها، رویکردها و مدلهای متنوعی در ادبیات موضوع ارائه شده و علوم عصبشناسی یکی از این روشها است، نوشته است: هیلاری اسکارلت در کتابی که با عنوان «کابرد علوم عصبشناسی در مدیریت تحول سازمانی»، تدوین و ویرایش دوم آن را در سال 2019 میلادی منتشر کرده، به بررسی کاربرهای عملی علوم عصبشناسی در فرآیند ایجاد تحول سازمانی پرداخته که ترجمه آن، در کتاب حاضر ارائه شده است. در این کتاب، ابتدا معرفی اجمالی و بسیار سادهای از علم عصبشناسی ارائه شده است و خوانندگانی که آشنایی قبلی با علم مذکور را ندارند، به راحتی میتوانند آشنایی اولیهای با مفاهیم مقدماتی آن پیدا کنند، سپس با اتکا بر یافتههای علوم عصبشناسی، نکات کاربردیای را برای برنامهریزی و ایجاد تحول در سازمانها داشته باشد.
یکی از ویژگیهای مهم این کتاب این است که به جای تمرکز بر جزئیات علم عصبشناسی، با زبانی ساده به بیان کاربردهای عملی آن در مدیرت تحول سازمانی پرداخته است و این ویژگی، امکان استفاده از محتوای آن توسط مدیران و برنامهریزان تحول سازمانی را بیش از پیش فراهم کرده است.
انتهای پیام