کارت آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی منتشر شد
کارت ورود به جلسه آزمون غربالگری (مرحله انفرادی) چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.
کارت ورود به جلسه آزمون غربالگری (مرحله انفرادی) چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، آزمون غربالگری (مرحله انفرادی) چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور پنجشنبه 19 خردادماه 1401 برگزار خواهد شد.
شیوه برگزاری آزمون به صورت الکترونیک و در محل مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شده در فرم ثبت نام خواهد بود.
زمان شروع آزمون تمامی حیطه ها ساعت 9 صبح است و لازم است داوطلبان یک ساعت قبل از شروع آزمون در محل حوزه برگزاری آزمون حضور داشته باشند.
لازم است داوطلبان، از قبل، از نشانی محل دقیق حوزه الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی که به عنوان محل آزمون خود انتخاب کرده اند و بر روی کارت ورود به جلسه نیز درج شده است، اطلاع یابند.
داوطلبان از امروز سه شنبه 17 خرداد تا فردا چهارشنبه 18 خرداد می توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی sanjeshp.ir کارت ورود به جلسه را دریافت کنند و همزمان فرم خوداظهاری کرونا را نیز تکمیل کنند.
ورود داوطلبان به جلسه آزمون، بدون کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر ممنوع خواهد بود.
همچنین با توجه به اینکه آزمون غربالگری المپیاد به شیوه الکترونیک برگزار می شود آزمون آزمایشی الکترونیک در راستای آشنایی داوطلبان با نرم افزار آزمون هم برگزار می شود و داوطلبان تا پایان امروز سه شنبه 17 خرداد فرصت دارند با ورود به نرم افزار آزمون آزمایشی الکترونیک از طریق سایت exam.sanjeshp.ir و از هر سیستم تحت ویندوز در این آزمون آزمایشی شرکت کنند.
داوطلبان آزمون می توانند با ورود به سایت مورد نظر با نرم افزار آزمون آشنا شوند و فیلم های آموزشی را مشاهده کنند.
به منظور شبیه سازی محیط آزمون، برای آزمون آزمایشی مدت زمان در نظر گرفته شده است که به محض ورود داوطلب به آزمون فعال خواهد شد. شرکت در آزمون های آزمایشی اجباری نیست و نتایج آن در هیچ مرحله ای از آزمون اصلی تأثیرگذار نخواهد بود.
چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در حیطههای استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم، آموزش پزشکی و مطالعات میان رشتهای علوم انسانی و سلامت برگزار میشود.
در این دوره موضوعات حیطههای 6 گانه شامل «دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان و جراحی)»، «کلیات آموزش پزشکی»، «ابعاد سلولی مولکولی سلامت روان (Cellular and Molecular aspects of Mental Health)»، «مدیریت منابع در کسب و کارهای دانش بنیان»، «تعارض منافع در نظام سلامت کشور»، «تحلیل و نقد پژوهشهای زیست پزشکی از منظر علوم انسانی سلامت» است.