شنبه 3 آذر 1403

کار مشترک احزاب و دولت، آسایش در اقتصاد و آرامش در سیاست باشد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
کار مشترک احزاب و دولت، آسایش در اقتصاد و آرامش در سیاست باشد

یک‌فعال سیاسی گفت: کار مشترک احزاب و دولت باید در راستای اسایش در اقتصاد و ارامش در سیاست باشد. مجلس اتی هم باید دولت و احزاب را در این راستا حمایت کند.

محمود میرلوحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فعلا مسئله اقتصاد، اشتغال، درآمد، تولید و تامین حداقل های زندگی مردم مهم ترین اصلی است که همه قوا و نهادها باید به آن توجه کنند. این مسائل از شعار انتخاباتی سال 92 که امید، آرامش و رونق اقتصادی را طرح می‌کرد جزو اولویت‌های کشور بود. دولت روحانی تا حدی با برجام موفق به عملی کردن این شعار شد و شرایط کشور مقداری روی غلتک افتاد؛ اما امروز با شرایط پیش آمده مسائل بهداشتی و مبارزا با کرونا، توجه به نیاز حاشیه‌نشین‌ها نیز به دیگر موضوعات مهم اضافه شده است.

وی ادامه داد: مردم امروز در موضوع اشتغال، درآمد و تامین حداقل‌های زندگی‌شان مسئله دارند. مسئله کمبود آب بحمدالله تا حدی کاهش پیدا کرده است، اما 6 ابرچالشی که سال‌های پیش در کشور مشخص شد با آمدن کرونا ماندگارتر شده اند. اشتغال، آثار تحریم‌ها، حفظ حداقل درآمد مردم، مشکلات اقوام و حاشیه‌نشین ها نباید فراموش شود.

میرلوحی گفت: در چنین شرایطی اولویت احزاب هم باید با متن جامعه هماهنگ باشد. الان مهم‌ترین مسئله این است که احزاب مردم را به آینده امیدوار کنند و نیروهای‌شان را برای حل مسائل مطرح شده سازماندهی کنند.

وی افزود: کار مشترک احزاب و دولت باید در راستای آسایش در اقتصاد و آرامش در سیاست باشد. مجلس آتی هم باید دولت و احزاب را در این راستا حمایت کند. مردم هم باید در مقابل بحران های پی در پی که ایجاد شده صبوری کنند. سال گذشته از سیل تا سقوط هواپیما، بحران ارزی و تورم 40 درصدی به جامعه ما فشار آورد. احزاب باید با برنامه ریزی راه حلی برای برون رفت از همه مشکلات پیدا کنند.

میرلوحی همچنین گفت: واقعیت امر این است که مجلس یازدهم خاص است و فرایند متفاوتی منجر به تشکیل آن شده است. بسیاری از این منتخبین شعارهای مقابله با این دولت و اصلاحات دادند. اینکه ساز و کارشان چگونه باید باشد از چند منظر قابل توجه است. همانطور که آقای خاتمی گفتند اکثریت پای صندوق نیامدند و مطالبات شان به قوت خود باقی است؛ پس مجلس یازدهم باید مجلس ملت باشد و نه مجلس جناحی.

وی ادامه داد: ما فکر می‌کنیم مجلس آتی باید با این دولت همکاری کند. اشکالات دولت را رفع کند، اما این رفع اشکال به معنای رد و تقابل نیست. محور همکاری همه باید رفع مشکلات مردم، تولید سرمایه گذاری و رفع موانع اشتغال باشد. اگر به مسیری بروند که با دولت رقابت کنند فرصت همکاری از بین می رود.

انتهای پیام