کاظمی: بدن گرایی پوکیده بود / مشکل کشتی فرنگی تمرینات غیراصولی و غیرعلمی است
کارشناس برجسته کشتی درباره نتایج ناامیدکننده کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی صربستان گفت: مشکل کشتی فرنگی تمرینات غیراصولی و غیرعلمی بود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نتایجی که کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی صربستان بدست آورد، برخلاف تمام پیشبینیها بود. در شرایطی که خود بنا پیش از سفر به صربستان گفته بود هر 10 کشتیگیر ایران شانس مدال دارند تا به حال کشتی ایران در این مسابقات تنها یک مدال نقره و یک مدال برنز گرفته و شاید در بهترین وضعیت ممکن بتواند در ردهبندی تیمی در رتبه پنجم قرار بگیرد، آن هم در شرایطی که تیمی مثل روسیه در این مسابقات غایب است یا اوکراین جنگزده با تیمی کاملا دست بسته به مسابقات آمده و از قدرت همیشگی کوبا هم خبری نیست. این نتایج موجی از انتقادها را علیه علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی و محمد بنا ایجاد کرده است.
صدرالدین کاظمی یکی از برجسته ترین کارشناسان کشتی در برنامه جهان ورزش رادیو ورزش با انتقاد شدید از وضعیت مدیریت فدراسیون کشتی با اشاره به نتایج تیم ملی کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی صربستان اظهار داشت: در وضعیتی که روسیه غایب است و اوکراین و کوبا با تیمهای دست و پا شکسته در مسابقات حاضر شدهاند، قهرمانی حق ما بود. خود بنا هم گفته بود که در هر 10 وزن امید کسب مدال داریم. یک تیم 10 نفره فرستادیم با 15 نفر کادر فنی و اجرایی و 15 نفر اعوان و انصار. ما یک بار در سال 2014 با کشتیگیرانی مثل سوریان و نوروزی قهرمان دنیا شدیم ولی تیم فعلی با این همه ستاره که 4 طلای جهانی داشت و قهرمان المپیک، ناکام ماندیم. دلیل این نتیجه چیست؟ مقصر چه کسی است؟ اصلا خدمات بنا و دبیر را فراموش نمی کنیم اما امروز به نتیجه نرسیدیم.
وی افزود: استنباط من این است که این نتایج به دلیل بیشتمرینی اتفاق افتاد. گرایی ستاره است اما بدن او پوکیده بود و او در مقابل کشتیگیر 33 ساله کره جنوبی به مشکل خورد. یا به محمدرضا مختاری نگاه کنید که جزو کشتیگیران طراز اول دنیاست اما مقابل یک کشتیگیر فرانسوی دست و پا بسته است. تجربه من می گوید مشکل این تیم تمرینات غیراصولی و غیرعلمی است. ما در 6 وزن با بهترین قرعه ممکن روبهرو شدیم. همه آقایان زحمت کشیدند و مشکل ما بحث علمی است و نه شخصی اما امروز روز قضاوت عمملکرد است. همه از ما میپرسند چرا اینطور شد؟
این کارشناس کشتی ادامه داد: کشتی به علم نیاز دارد اما ما هنوز درگیر آب قند، نبات داغ، برگه و شفتالو هستیم. ما جلد کتاب را میبینیم اما متن کتاب را نمیخوانیم.