یک‌شنبه 30 شهریور 1404

کاهش کیفیت هوا در نواحی جنوبی کشور

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کاهش کیفیت هوا در نواحی جنوبی کشور

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: طی 5 روز آینده کاهش کیفیت هوا و وزش باد در نواحی جنوبی کشور پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیائیان گفت: طی 5 روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش‌بینی شده است. روز جمعه برای مناطقی از شمال و شمال‌غرب احتمال بارش پراکنده وجود دارد.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی، همچنین در 5 روز آینده در ارتفاعات جنوبی کشور از جمله ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان در ساعت‌های بعدازظهر و اوایل شب با توجه به رشد ابر‌های همرفتی، رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

او می گوید: طی 5 روز آینده احتمال وزش باد شدید در شمال‌شرق، شرق و جنوب‌شرق و کاهش کیفیت هوا در نواحی جنوبی کشور وجود دارد. در این مدت آب‌های شرقی دریای عمان مواج و متلاطم است که فعالان دریایی و صیادان باید به این نکته توجه داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی