کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست دانشگاه پیامنور به ثبت رسید
وزیر علوم با بیان اینکه ایران دارای 17 کرسی در زمینههای مختلف میباشد، گفت: باعث خوشحالی است که «کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست دانشگاه پیامنور» به عنوان چهاردهمین کرسی به ثبت رسیده است.
به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امروز (یکشنبه) همزمان با روز جهانی آموزش محیط زیست، در پیامی به «جشنواره ملی آموزش محیط زیست» که در دانشگاه پیام نور برگزار شد، بر ضرورت نهادینهسازی فرهنگ محیطزیستی در جامعه ایران تأکید کرد.
در متن پیام وزیر علوم آمده است: مهمترین هدف تشکیل کرسیهای یونسکو، برقراری ارتباط بین دانشگاهیان، جوامع محلی و مدنی، تصمیمگیران و پژوهشگران برای ایجاد روشهای ابداعانه و خلاقانه برای آموزش، اشتراک اطلاعات و دانش، تحقیقات و توسعه همکاری بین دانشگاهی و به اشتراکگذاری دانش بهمنظور همبستگی فکری و علمی است.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: سهم ایران 17 کرسی در زمینههای مختلف میباشد. باعث خوشحالی است که «کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست دانشگاه پیامنور» به عنوان چهاردهمین کرسی به ثبت رسیده است. اختصاص کرسی آموزش محیطزیست یونسکو به این دانشگاه، ظرفیت مطلوبی را برای نقشآفرینی در عرصه آموزش محیطزیست کشور فراهم نموده و دانشگاه پیام نور با توجه به ماهیت و رسالت اصلی آن در گسترش آموزشهای مجازی در کشور، میتواند نقش کلیدی را در پیشبرد مدیریت سبز دانشگاهی و توسعه آموزشهای محیطزیستی رسمی و غیررسمی داشته باشد و الگویی جدید را به آموزش عالی کشور ارائه نماید.
وزیر علوم در بخشی از پیام خود تاکید کرده با توجه به اینکه در سطح بینالمللی، 26 ژانویه مصادف با 6 بهمنماه بهعنوان روز جهانی آموزش محیطزیست، گرامی داشته و شناخته شده است، تلاش برای معرفی نمادین این روز و پاسداشت آن، حائز اهمیت و گام مؤثری برای نهادینه نمودن این رسالت ملی و بینالمللی است.
بدینوسیله از بانیان این جشنواره به ویژه از رئیس کرسی یونسکو در آموزش محیطزیست، مسئولان دانشگاه پیام نور، سازمان حفاظت محیط زیست، کمیسیون ملی یونسکو، شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، شهرداری تهران و سایر نهادها و سازمانهایی که در برگزاری این رویداد ملی مشارکت داشتهاند، تقدیر و تشکر میگردد.
در بخش پایانی این پیام آمده است: امید است برگزاری این جشنوارهها و نشستها بتواند گامی در راستای نهادینهسازی فرهنگ محیطزیستی در جامعه ایران با توجه به غنای مذهبی و ملی آن داشته و به انجام رسالت اصلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در قبال محیطزیست منجر شود.
انتهای پیام