کرونا به شهرداریها بیش از هزار میلیارد تومان خسارت زد
سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، میزان اعتبارات مورد نیاز شهرداریها برای جبران زیانها و هزینههای مقابله با شیوع ویروس کرونا به شهرداریها را بیش از یک هزار میلیارد تومان برآورد کرده است.
به گزارش ایسنا، مهدی جمالینژاد، رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، از برآورد هزینهها و زیانهای ناشی از ویروس کرونا به شهرداریها خبر داد و این رقم را چیزی در حدود بیش از یک هزار میلیارد تومان عنوان کرد.
به گفته وی، پس از انتشار ویروس کرونا و با برآوردهای اولیه در گام نخست برای جبران بخشی از هزینههای شهرداریها ناشی از اقدامات صورت گرفته و کاهش درآمدها، اعتباری نزدیک به بیش از یک هزار میلیارد تومان بابت تاثیرات این بیماری در عرصه مدیریت شهری به شهرداریها برآورد و به مبادی ذیربط اعلام شد.
معاون عمرانی وزیر کشور، اضافه کرد: علاوه بر برآورد خسارتها، فهرست آسیب دیدگان در مدیریت شهری برای اعطای کمکها و بستههای حمایتی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شد.
جمالینژاد با بیان اینکه با توجه به ضرورت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه سعی شد از تمام ظرفیتهای موجود استفاده شود، گفت: سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور تلاش کرده تا اقدامات لازم از سوی بیش از یک هزار و 300 شهرداری و بیش از 37 هزار دهیاری، با حمایت شوراهای اسلامی شهرها و روستاها و همکاری مستمر با سایر دستگاههای اجرایی از طریق بسیج منابع، امکانات و تجهیزات مدیریت شهری و روستایی را فراهم کند.
به گفته وی، برای کنترل و پیشگیری ویروس کرونا، تمام امکانات هزار و 440 ایستگاه آتش نشانی شهری با حدود 22 هزار نفر نیرو درشهرها و 900 پایگاه آتش نشانی روستایی با هزار و 200 نفرنیرو در روستاها با محوریت دهیاریها به کار بسته شده است.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، فراهم کردن زمینه تامین مایحتاج عمومی و نیازهای شهروندان در یک هزار و 50 میدان میوه و تره بار در شهرهای کشور را از دیگر اقدامات مدیریت شهری در این دوران عنوان کرد و گفت: این اقدامات همچنان با جدیت ادامه دارد.
جمالینژاد همچنین بر لزوم اهمیت اجرای اقدامات پیشگیرانه در حوزه حمل و نقل عمومی شهری به خصوص اتوبوسها، تاکسیها، قطار شهری و پایانههای مسافربری شهرداریها تاکید کرد و توضیح داد: ضدعفونی روزانه 71 پایانه مسافربری تحت مدیریت شهرداریهای کشور، 320 هزار خودرو ناوگان تاکسیرانی شهری، 22 هزار دستگاه اتوبوس های درونشهری، یک هزار و 885 دستگاه واگن قطار شهری فعال و 215 ایستگاه قطارشهری، که بخش بزرگی از آن در پایتخت است، در حال انجام است.
بر اساس گزارش سایت شهر، معاون وزیر کشور اظهار کرد: شهرداریها بویژه در بخشهای آرامستانها، مدیریت پسماندها، آتش نشانی و میادین میوه و تره بار؛ همپای مجموعه درمانی در صف نخست خدمت رسانی در زمینه پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در کشور قرار دارند.
انتهای پیام