کرونا دوباره طغیان می کند؟
یک شرکت دادههای بهداشتی موسوم به Airfinity مدعی شد که با لغو محدودیتهای کرونایی در چین، احتمالا روزانهن بیش از 5000 نفر بر اثر ابتلا به کووید در این کشور جان خود را از دست میدهند و این آمار در تضاد چشمگیر با دادههای رسمی پکن در مورد شیوع فعلی این بیماری و تلفات ناشی از آن است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از احتمال افزایش شیوع کرونا در اواخر دی و اوایل بهمن خبر داد.
حمید عشرتی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و اپیدمیولوژیست گفت: سویه جدید بیماری کرونا در اروپا و امریکای شمالی، امیکرون است. بررسیها نشان میدهند احتمالا اواخر دی و اوایل بهمن افزایش موارد ابتلا به بیماری کرونا در کشور رخ میدهد.
به گفته او، سویه جدید بیماری کرونا در اروپا و آمریکای شمالی زیرسویه امیکرون است. سرایت پذیری این زیرسویه زیاد است و اکثر بیماران به صورت سرپایی مداوا خواهند شد.
او ادامه داد: بیماری تنفسی RSV یک بیماری تنفسی با علائم سرماخوردگی است که در اکثر موارد به صورت خفیف و با علائم تب و لرز است. آزمایشگاه های زیادی مجهز به ابزار تشخیص این ویروس هستند.
عشرتی افزود: بررسی ها نشان می دهند که در موارد خیلی نادر، کودکان به سینه پهلو و نوع شدید بیماری RSV مبتلا خواهند شد و به طور کلی جای نگرانی وجود ندارد.
او گفت: در حال حاضر روند ابتلا به بیماری های تنفسی مانند کرونا و آنفولانزا رو به کاهش است و مشکلی در کشور در این خصوص دیده نمی شود.
علاوه براین، یک شرکت دادههای بهداشتی موسوم به Airfinity مدعی شد که با لغو محدودیتهای کرونایی در چین، احتمالا روزانهن بیش از 5000 نفر بر اثر ابتلا به کووید در این کشور جان خود را از دست میدهند و این آمار در تضاد چشمگیر با دادههای رسمی پکن در مورد شیوع فعلی این بیماری و تلفات ناشی از آن است.
به گزارش عرشهآنلاین به نقل از ایسنا، این شرکت مستقر در انگلیس میگوید از مدلسازی مبتنی بر دادههای منطقهای چین برای تولید ارقامی استفاده کرده است که همچنین میزان ابتلای روزانه فعلی در این کشور را بالای یک میلیون نفر تخمین میزند.
در بیانیه این سازمان آمده است: آمار فوق در حالی برآورد شده که دادههای رسمیِ پکن در مجموع از ابتلای 1800 نفر به کرونا و تنها مرگ هفت نفر بر اثر این بیماری طی هفته گذشته در این کشور خبر میدهد.
همچنین یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه گفت که چین ممکن است طی روزهای آتی برای حفظ آمار مبتلایان به کووید در سطحی که تاکنون داشته با مشکل مواجه شود زیرا این کشور با برداشتن بیشتر محدودیتها، افزایش قابل ملاحظهای را در تعداد مبتلایان جدید در روزهای اخیر گزارش کرده است.
بنابر گزارش رویترز، در پی انتقادهای گسترده از مشکلات اقتصادی ناشی از محدودیتهای سختگیرانه کرونایی و در نتیجه چرخش ناگهانی چین از سیاست قبلی خود که مبتنی بر مقابله با کرونا با رویکرد "کووید صفر" بود، اکنون نگرانیهای جهانی در مورد احتمال شیوع گسترده عفونت در میان جمعیت آسیبپذیر و واکسینه نشده در این کشور تشدید شده است.
چین در روزهای اخیر انجام آزمایشات انبوه را متوقف کرده و دیگر موارد بدون علامت را گزارش نمی کند.
روزنامه بلومبرگ نیز امروز (جمعه) با استناد به برآوردهای مقامات ارشد بهداشتی در چین گزارش داد که نزدیک به 37 میلیون نفر در چین ممکن است تنها ظرف یک روز در هفته گذشته به کووید -19 مبتلا شده باشند.
این گزارش با استناد به صورت جلسه کمیسیون بهداشت ملی چین که روز چهارشنبه برگزار شد، افزود: حدود 248 میلیون نفر که تقریبا 18 درصد از جمعیت این کشور را تشکیل میدهد احتمالا در 20 روز نخست دسامبر (ماه جاری میلادی) به این ویروس مبتلا شده اند.
شبکه تلویزیون ملی ژاپن نیز گزارش کرده است: از هفته گذشته، تعداد مبتلایان در شانگهای که کمبود کارکنان در آن باعث تاخیر در ارائه خدمات تحویل کالا شده است، در حال افزایش بوده است.
همچنین بنا به گزارش رسانههای چین، این ویروس در چندین استان از جمله هِنان و شاندونگ در میان کارمندان دولت شیوع یافته است.
آنها میگویند که مقامات محلی پذیرش مراجعین حضوری در ادارات خود را متوقف کردهاند و از شهروندان میخواهند به جای مراجعه به دفاتر دولتی از خدمات آنلاین آنها استفاده کنند.
منبع: ایسنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
پلمب مجتمع گردشگری مهر و ماه در قم به دلیل بی حجابی
-
رتبه ایران در بین کشورهای گرسنه جهان اعلام شد
-
او ترانه، اکنون در زندان است | بیوگرافی زندگی شخصی و کاری ترانه علیدوستی | عکس
-
آغاز زمستان سخت دلار | قیمت دلار اول دی به 40 هزار تومان رسید
-
سوم دیماه اینترنت ملی میشود؟ | شایعه است یا واقعیت؟ | اختلال یا فیلترینگ گسترده
-
اسامی نخستین خودروهای وارداتی اعلام شد + عکس
-
درخواست مهم ابوالفضل پورعرب از رهبر انقلاب درباره معترضان روی آنتن زنده تلویزیون + فیلم