کرونا 1000 واحد صنفی در بجنورد را تعطیل کرد / هیچ تسهیلات کرونایی با سود پایین به اصناف داده نشده است
مهدی امیدوار از ابطال یک هزار پرونده صنفی در سال 99 خبر داد و تصریح کرد: در واقع هشت درصد از کل اصناف به دلیل کرونا اقدام به تعطیلی کردند که این یک فاجعه است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی امیدوار، رئیس اتاق اصناف بجنورد در گفتگو با خبرنگارعصراترک اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا در اسفند ماه سال 98 که پرفروش ترین ماه سال برای بسیاری از اصناف است، روند تعطیلی ها و قرنطیه از دو هفته به سه ماه طول کشید و باعث خسارت زیادی به بازاریان شد.
وی با اشاره به اینکه 70 درصد واحدهای صنفی در بجنورد مستاجر هستند، گفت: 30 درصد اصناف استان در گروه یک هستند و مابقی جزو گروه هایی هستند که باید در روزهای قرمز کرونایی تعطیل باشند.
امیدوار با بیان اینکه کرونا وضعیت اقتصادی بد بازار را بدتر کرد، افزود: علی رغم تمام مشکلاتی که اصناف داشتند، در طرح مواسات و تهیه بسته های معیشتی از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
وی با بیان اینکه با همت بازاریان 700 میلیون تومان به بهداشت و درمان و مردم محروم کمک شد، یادآور شد: با حمایت های خیران بازاری، دو دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور خریداری و به دانشگاه علوم پزشکی اهدا شد، همچنین 300 بسته معیشتی و غذایی نیز آماده و با همکاری بسیج توزیع شد.
امیدوار خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات مطلوب در اصناف خراسان شمالی این بود که در سال 99 این استان در رعایت پروتکل های بهداشتی و امنیت بازار رتبه دوم کشور را کسب کرد.
هیچ تسهیلات با سود پایین به اصناف داده نشده است
رئیس اتاق اصناف مرکز خراسان شمالی با بیان اینکه اصناف نسبت به دریافت تسهیلات کرونایی به شدت از دولت دوازدهم گلایه مند هستند، گفت: از آغاز کرونا تاکنون هیچ تسهیلاتی با سود پایین به اصناف داده نشد، در حالی که در گروه بیشترین اقشاری بودند که زیان زیادی به آنها وارد شده است.
وی بیان داشت: بازاریان ثابت کردند که در روزهای سخت کرونایی در کنار بخش دولتی هستند و گاها در برخی موارد همچون تهیه اقلام و کالاهای اساسی، تعطیلی بازار برای کمک به کادر درمان جلوتر از بخش دولتی نیز بوده اند.
امیدوار با اشاره به اینکه تاکنون هیچ بسته معیشتی به حوزه اصناف داده نشده است، گفت: با تمام احترامی که برای نیروهای دولت قائل هستیم، اما کارمندان در کنار دورکاریها، تعطیلی ها و کم شدن ساعت کاری حقوق ماهانه شان به جا بود، در حالی که درهر تعطیلی فشار بر بازار و بازاریان وارد می شد.
وی با بیان اینکه رکود بازار، گرانی ها، نبود ثبات ارز در بازار دست به دست هم داده بودند تا ضربه بزرگی به بازار کشور وارد کنند، اظهارکرد: در کنار تمام این درگیری ها، کرونا نیز باعث فشار بیشتر بر مردم و کسبه شد.
رئیس اتاق اصناف بجنورد از ابطال یک هزار پرونده صنفی در سال 99 خبر داد و تصریح کرد: در واقع هشت درصد از کل اصناف خراسان شمالی به دلیل کرونا اقدام به تعطیلی کردند که این یک فاجعه است.
امیدوار بیان داشت: تالارها، عکاسان، مزون داران، آرایشگاه ها، کیف و کفش، پوشاک که وابسته به حوزه مجالس بودند، در این مدت دو ساله نابود شدند، اما هیچ کمکی به آنها از لحاظ تسهیلات نشده است.
وی با بیان اینکه تعطیلات کرونایی برای اصناف بدترین نوع تعطیلات است، ادامه داد: امید اصناف به دولت جدید است که بتوانند از این گروه کمک و حمایت کنند.
انتهای پیام /