کشف مخدر «زامبی» در سیگارهای الکترونیکی!
پس از کشف برخی از اقلام قاچاق مصادره شده حاوی ماده مخدر «زامبی» در انگلیس، کارشناسان به افرادی که از سیگارهای الکترونیکی حاوی «تتراهیدروکانابینول» (THC) استفاده میکنند، هشدار دادهاند که با خطر استنشاق ماده بسیار خطرناکی به نام «زایلازین» مواجه هستند. پس از کشف برخی از اقلام قاچاق مصادره شده حاوی ماده مخدر «زامبی» در انگلیس، کارشناسان به افرادی که از سیگارهای الکترونیکی حاوی «تتراهیدروکانابینول»...
پس از کشف برخی از اقلام قاچاق مصادره شده حاوی ماده مخدر «زامبی» در انگلیس، کارشناسان به افرادی که از سیگارهای الکترونیکی حاوی «تتراهیدروکانابینول» (THC) استفاده میکنند، هشدار دادهاند که با خطر استنشاق ماده بسیار خطرناکی به نام «زایلازین» مواجه هستند.
به گزارش عرشه آنلاین؛ دامپزشکان برای آرام سازی و بیهوش کردن حیوانات بزرگ از زایلازین استفاده میکنند. این ماده ضربان قلب و تنفس را تا اندازه خطرناکی کاهش میدهد و وقتی تزریق میشود میتواند باعث ایجاد تکههای بزرگ بافت مرده شود و به این دلیل داروی زامبی نامیده میشود. استفاده از آن ممکن است برای انسان به قیمت جانش تمام شود.
ماده زایلازین تاکنون در بازارهای زیرزمینی در برخی کشورهای غربی عمدتا با مواد مخدر قوی مثل هروئین یا فنتانیل مخلوط میشد. اما کارشناسان میگویند اکنون انواع جدیدی از محصولات غیرقانونی زایلازین وارد بازار انگلیس شده است.
علاوه بر ویپهای خطرناک، قرصهای حاوی زایلازین هم کشف شده که به عنوان کدئین، دیازپام یا والیوم عرضه میشود.
تتراهیدروکانابینول (THC) ماده اصلی روانگردان ماریجوانا است. این سیگارهای الکترونیکی حاوی روغن در انگلیس غیرقانونی است.
تاکنون دستکم یک مورد مرگ و چندین مورد بستری کودکان و نوجوانان مرتبط با زایلازین در بریتانیا به ثبت رسیده است و بیم آن میرود که سوء مصرف آن مانند آمریکا افزایش یابد.
بر اساس گزارش پزشکی قانونی، فردی که در انگلیس پس از مصرف این ماده مخدر درگذشت، کارل واربرتون نام داشت. او سابقه مصرف مواد مخدر غیرقانونی داشت و بارها به مراکز خدمات ترک اعتیاد معرفی شده بود. در معاینات پس از مرگ او هروئین، فنتانیل و کوکائین و همچنین زایلازین در بدنش یافت شد.
به گزارش بی بی سی، اداره غذا و دارو آمریکا میگوید استفاده از این ماده مخدر با سایر آرامبخشهای قوی ممکن است باعث عوارضی چون مشکل در تنفس، افت فشار خون، کاهش ضربان قلب، زخمهای عفونی، اعتیاد و در نهایت مرگ شود.
تزریق زایلازین همچنین موجب ایجاد قطعاتی از بافت مرده و پوسیده میشود که در صورت عدم درمان میتواند منجر به قطع عضو شود.
زایلازین در اوایل دهه 2000 در بازار مواد مخدر غیرقانونی در پورتوریکو ظاهر شد و از آن زمان عمدتاً در شرق ایالات متحده و در کانادا هم یافت شده است.
منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند-
مهدی طارمی تغییر تابعیت داد؛ او دیگر ایرانی نیست؟
-
رانندگان اسنپ و تپسی در منگنه، قطع رسمی سهمیه بنرین رانندگان تاکسی اینترنتی، آغاز بحران مسافرگیری
-
قیمت گوشیهای سامسونگ، شیائومی و آیفون / قیمت ارزانترین و گرانترین گوشیهای محبوب بازار
-
خبر فوری مدیرعامل تامین اجتماعی برای بازنشستگان؛ زمان و میزان افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد
-
این موشک ترسناک ایرانی، کابوس اسرائیل است؛ سجیل در 7 دقیقه به اسرائیل میرسد + عکس
-
فال قهوه امروز جمعه 24 فروردین 1403 | قهوه ات رو بخور بعد فال بگیر
-
ادامه رکورد قیمت دلار و سقوط ارزش پول ملی؛ سقوط وحشتناک ارزش ریال در دولت رئیسی