کلیپ یادبود جبهه فرهنگی انقلاب برای جهانگیر خسروشاهی
دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح طی پیامهایی درگذشت جهانگیر خسروشاهی را تسلیت گفتند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، جهانگیر خسروشاهی، نویسنده و منتقد ادبی، صبح امروز 13 بهمنماه بر اثر ایست قلبی درگذشت.
در پی درگذشت این چهره فرهنگی پیامهای تسلیت از سوی افراد و چهرهها منتشر شد.
دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت این نویسنده را تسلیت گفت؛ وی از داوران ادوار گذشته جشنواره فیلم مردمی عمار نیز بوده است. در این پیام میخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم
نویسنده متواضع و بیهیاهو، جهانگیر خسروشاهی، پیش از آنکه پا به پیری بگذارد، از جهان رفته و در جوار رحمت خدا جا گرفته است.
فرهیختهای مهربان و جدی، محقق و پژوهشگری مؤمن، نویسندهای فاضل و دقیق که در اولین برخورد، تواضع و حسن خلقش میدرخشید، حالا در میان ما نیست. زندگی شصت سالهاش را به آخر رسانده و حسرت دیدن دوباره و همنشینی و معاشرت با خود را در دل ما گذاشته است.
مسلمان صبور و غیوری که چشم بر تلخیها و نامرادیها و کاسبکاریها نبسته بود، اما نجابت و حیا و اندیشهمندی باوقارش، بیش از هر چیزی بر رفتار و گفتار و کارها و نوشتههایش غلبه داشت.
آمیزه غیرت و جدیت با تواضع و صبر و ادب، جناب خسروشاهی را در میانه رفاقت و کار و فرهنگ، ممتاز و و چون الگویی برجسته میکند.
سابقه او در حوزه هنری و مجله سوره شهید سیدمرتضی آوینی، میدانهای ادبیات و هنر و رسانه، جهاد سازندگی و روایت فتح، داوری در جشنوارههای مختلف و کتابها و داستانها و مقالههای متنوع و همراهی با جوانهای جشنواره فیلم عمار، بخشی از کارهای اوست که در حاشیه ایمان و بندگی این مؤمن بیادعا و پرمحتوا، به چشم ما آمده و دل ما را برای دوری از دیداری دوباره با صاحب آن لبخند دوستانه و دلنشین، خواهد فشرد.
عروج جهانگیر خسروشاهی مهربان و دوستداشتنی را به آنها که او را میشناسند و به آنها که از شناختن او محروم بودهاند، تسلیت میگوییم.
امید که در رضوان حق - جل و علی - و بر سفره کریمانه امیرالمؤمنین - علیهالسلام - مهمان و مستقر باشد.
پیام تسلیت رئیس بنیاد روایت فتح در پی درگذشت جهانگیر خسروشاهی
سید محمد نادری رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح طی پیامی درگذشت جهانگیر خسروشاهی از هنرمندان و پژوهشگران حوزه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
در پیام سید محمد نادری آمده است:
انا لله و انا الیه راجعون
ضایعه درگذشت برادر فرهیخته و ارزشمند جناب آقای جهانگیر خسروشاهی یکی از یاران و همراهان سید شهیدان اهلقلم آقا سید مرتضی آوینی بیشک خسران جبرانناپذیری بر پیکره سترگ و تنومند جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است، هنرمندی که با تمام وجود زندگی خود را وقف آرمانهای انقلاب اسلامی کرد و طی 6 دهه عمر بابرکت خود خدمات بیمثال و فراوانی را در حوزه فرهنگ و هنر به یادگار گذاشت. بیتردید تاریخ پرافتخار بنیاد فرهنگی روایت فتح مشحون از ستارگان و فرهیختگانی است که هریک در ادوار پرفراز و نشیب این سنگر دیرپای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، خدمات ماندگار و تکرارناشدنی را به یادگار گذاشتند که مرحوم جهانگیر خسروشاهی یکی از آن ستارگان درخشان به شمار میآید.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده ایشان و نیز خانواده بزرگ روایت فتح، دوستان و علاقهمندان آن مرحوم برای ایشان آرامش ابدی و تنعم از خوان باکرامت اهلبیت علیهمالسلام را از خداوند منان مسئلت میکنم.
براساس این گزارش، مرحوم جهانگیر خسروشاهی در سال 1377 بهعنوان داور جشنواره فیلم دفاع مقدس و در سالهای 1377، 1379، 1383 بهعنوان داور جشنواره انتخاب کتاب دفاع مقدس حضور داشت و سال 1383 نیز داوری انتخاب کتاب دفاع مقدس دفتر ادبیات داستانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهدهدار بود.
او آثار زیادی از جمله داستان کوتاه، رمان و زندگینامه داستانی و مقاله به چاپ رساند و کتابهای خلفههای وحشی (1370)، باغ باور (1373)،بیرون قلعه امن نیست (1376)، خیابان رؤیت (1379) و بهکلی سری (1381) را بهعنوان مجموع داستان در کارنامه خود ثبت کرد.
از دیگر کتابهای او میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
«زخمدار» (1374)، «رؤیای داغ» (1383)، داستانهای بلند «نفر پانزدهم» (1361) و «صخرهها و پروانهها» (1369)، زندگینامههای داستانی «همیشه باهم» (بیتا)، «دوشنبهای که میآید» (1367) و «غروب آبی رود» (1379)، داستان نوجوان «پدربزرگ برکه و درخت گردو» (1379) و نثر ادبی «از کوچههای بیخبری» (1381).
جهانگیر خسروشاهی درگذشت / دغدغههای آقای نویسنده برای معرفی بیانیه گام دوم انقلاب