کمیته رسیدگی به دانشجویان اخراجی و تعلیقی در دانشگاهها ایجاد شود
رئیس سازمان امور دانشگاه خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاهها تاکید کرد: با توجه به تحولات کشور و فرمایشات ریاست جمهوری در خصوص دانشجویان اخراجی و تعلیقی کمیته ایجاد شود.
رئیس سازمان امور دانشگاه خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاهها تاکید کرد: با توجه به تحولات کشور و فرمایشات ریاست جمهوری در خصوص دانشجویان اخراجی و تعلیقی کمیته ایجاد شود.
به گزارش خبرنگار مهر، هفتادو پنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور صبح امروز با حضور رییس سازمان امور دانشجویان در سالن شهید رئیسی دانشگاه تهران برگزار شد.
سعید حبیبا رییس سازمان امور دانشجویان در این مراسم با گرامیداشت هفته دفاع مقدس که با آغاز سال تحصیلی همزمان شده است، گفت: حصرت آقا همواره تاکید دارند دانشجویان باید احساس کنند کرامت و عزت آنها در دانشگاه حفظ می شود. پس دانشگاه های ما باید جای امنی برای دانشجویان باشد.
وی ادامه داد: دانشجویان ممکناست دچار چالش انضباطی شوند ولی این ها فرزندانما هستند و باید معاونان دانشجویی توجه جدی به آنها داشته باشند.
وی افزود: تقاضا دارم با توجه به تحولات کشور و فرمایشات ریاست جمهوری در خصوص دانشجویان اخراجی و تعلیقی کمیته ایجاد شود ما بتوانیم روزنه امیدی که در جوانان ایجاد شده را تقویت کرده و قوت ببخشیم.
ما با دانشجویان نسل z مواجه هستیم
رییس سازمان امور دانشجویان افزود: در حال حاضر ما با دانشجویان نسل z مواجه هستیم که متفاوت هستند بنابراین پرونده هایی که در کمیته انضباطی تشکیل شده قبل از بازگشایی تمهیداتی ببینید تا ما شاهد حل شدنمشکل آنها باشیم.
وی ادامه داد: وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان این امکان را دارند اگر مشکلی بود به آنها ارجاع دهید یککمیته هم در وزارت علومایجاد شده است. ولی مطلوب تر است که خود معاونان دانشجویی اینموصوع را مدیریت کرده و در استان اینمشکل را حل کنند.
وی ادامه داد: بحث فضای شاداب و امیدآفرین در دانشگاهها از سیاست هایی است که از قبل بوده ولی الان باید به آن بیشتر توجه شود. تلاش کنیم این فضایی که در کشور ما به وجود آمده و عمده جوانان درحال رفتن هستند را برعکس کنیم، ما می توانیم. بهترین مثال دفاع مقدس است، بچه های این مرزوبومتوانستند در مقابل تمام دنیا بایستند.
رییس سازمان امور دانشجویان افزود: یکی از برنامه هایی که میتواند در فضای شاداب کشور موثر باشد برگزاری ورزش های فناورانه دانشجویی است که اینبرنامه تو سط سازمان ابلاغ شده است و تقاضا دارم این موضوع در دستور کار قرار گیرد.
شناسایی دانشجویان سرآمد به دانشگاه ها ابلاغ شد
وی افزود: شناسایی دانشجویان سرآمد به دانشگاه ها ابلاغ شده که دانشگاه ها 2 تا 5 درصد دانشجویان را انتخاب کرده و تسهیلات در اختیار آنان قرار دهند که دانشجویان سرامد نیز از موضوعاتی است که امید در دانشجویان ایجاد می کند.
وی افزود: باید اجرایی کردن قانون 63 ایثارگران مورد توجه باشد، پایش سلامت موضوع بسیار مهم است و آثار بسیار خوبی دارد برخی اتفاقات که ممکن است در آینده پیش آید می توانیم از طریق پایش سلامت شناسایی کرده و جلوی آن را بگیریم.
وی ادامه داد: از تکالیف برنامه هفتم که برای دانشگاهها پیش بینی شده است جذب 320 هزار دانشجوی خارجی است که برای کشور آثار بسیار خوبی دارد. باید توجه جدی به امور آموزشی و کیفی آین دانشجویان شود.
وی ادامه داد: طبق روال وام دانشجویی برای دانشجویان در زمانمهرماه اختصاص داده شده و بسیار خوب اطلاع رسانی شود تا دانشجویان دچار مشکل نشوند و ثبتنامکنند.
2 هزار میلیارد برای تغذیه و تعمیرات به دانشگاهها اختصاص یافت
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: هزار میلیارد تومان برای تغذیه و هزار میلیارد تومان هم برای تعمیر و تجهیز توزیع شد و در اختیار دانشگاه ها قرار گرفته است. لطفا بودجه تغذیه را برای همین تغذیه صرف کنید. سامانه ای هم درخصوص دانشجویان خارجی در سازمان ایجاد شده است دانشگاه ها در این زمینه ورود کنند. تعمیرات جزئی خوابگاه ها انجام شود.
وی افزود: خوابگاهها از مباحثی است که دانشگاه ها درباره آن دغدغه دارند. خوابگاه خودگردان جدی تر گرفته شود تا مشکلات حل شود. در بحث تعمیر و تجهیز، مدل سی، سی، چهل و مدل50، 50 اجرا شود.
هوشمند سازی رفاهی دانشجویان
حبیبا تفزود: مجمع خیرین در دانشگاه ها جدی گرفته شود. بحث هوشمند سازی رفاهی دانشجویان میتواند ما را کمک کند. بحث خوابگاه متاهلی از سفارشات مقاممعظم رهبری است که باید توجه داشته باشید. تجربه بدی در دانشگاه تهران داشتیم اینکه 30درصد خوابگاه ما برای کسانی بود که سنوات غیر مجاز داشتند برخی 15 ترم استفاده می کردند لذا باید از پتانسیل هیات امنا استفاده شود هزینه پلکانی برای این دانشجویان در نظر بگیرید و تعهدات آغاز اسکان در خوابگاه ها را جدی بگیرید.