شنبه 22 شهریور 1404

کمیسیون تلفیق نباید کسری بودجه و تورم را به کشور تحمیل کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کمیسیون تلفیق نباید کسری بودجه و تورم را به کشور تحمیل کند

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون تلفیق و مجلس نباید سقف بودجه را افزایش داده و موجب ایجاد تورم در جامعه شود.

ابوالفضل ابوترابی در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به تذکر بودجه‌ای رهبر انقلاب به مجلس گفت: کمیسیون تلفیق نباید مصوبه‌ای داشته باشد که باعث افزایش تورم در جامعه شود.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس افزود: پیش‌بینی منابع درآمدی که واقعی نیستند، کسری بودجه را به دنبال دارد و کسری بودجه نیز موجب تورم شدید در جامعه خواهد شد.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به عنوان مثال در کمیسیون تلفیق سهم دولت از درآمدهای نفتی 200 هزار بشکه در هر روز افزایش یافته است در بخش دیگر در لایحه دولت درآمد حاصل از هر بشکه نفت 60 دلار پیش‌بینی شده که در کمیسیون تلفیق این میزان به 70 دلار افزایش یافته است.

ابوترابی خاطرنشان کرد: اگرچه نماینده دولت در کمیسیون تلفیق با این مصوبه شفاهاً موافقت کرده اما به نظر من دولت باید صراحتاً نامه رسمی بزند و مخالفت خود را با این مصوبه کمیسیون تلفیق اعلام کند.

وی افزود: در مورد بانک‌ها نیز 200 هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های ملی اعتبار نیاز بود که این تکلیف بر عهده بانک ها گذاشته شد تا در قالب تسهیلات این میزان اعتبار را تامین کنند که این مسئله واکنش رئیس کل بانک مرکزی را در نامه‌ای که به رهبر معظم انقلاب نوشت در پی داشت.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب تذکر بودجه‌ای به مجلس داشتند لذا برای ایجاد اصلاح در این بخش از بودجه موضوع به کمیسیون تلفیق ارجاع شد تا اصلاحات لازم در خصوص این مصوبه انجام شود.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمیسیون تلفیق و مجلس نباید مصوبه‌ای در بحث بودجه داشته باشند که سقف بودجه را افزایش دهد و موجب ایجاد تورم در جامعه شود.

برچسب‌ها

پرونده خبری