کوچ زودهنگام عشایر به اسدآباد
![کوچ زودهنگام عشایر به اسدآباد](https://www.irna.ir/sd/02b3e5ca36ad9accd2ec2d4f2c2447a53702726221f7e6028ff2c1dc32fe8f07ed0b3003f302c90eaeb5159996db092a.jpg)
همدان - ایرنا - معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار اسدآباد از کوچ زودهنگام عشایر به این شهرستان خبر داد و گفت: پنج منطقه برای استقرار عشایر پیشبینی شده و نباید از این مناطق مجاز خارج شوند.
حمزه عبدکوند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق قانون، عشایر تا 15 اریبهشت ماه حق چرای دام در عرصه منابع طبیعی را ندارند اما برخی از عشایر 10 روز زودتر از موعد مشخص شده وارد منطقه اسدآباد شده اند.
وی با اشاره به این کوچ زودهنگام از عشایر خواست در سامانه های مجاز که برای آنها مشخص شده مستقر شده و پیش روی نکنند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار اسدآباد گفت: مناطق شیلاندر، حسین آباد، چیچک لو، چمقلو و سیردره پنج سامانه عشایری مجاز این شهرستان هستند.
عبدکوند خاطرنشان کرد: گروهی متشکل از نمایندگی امور عشایر، تعاون روستایی، محیط زیست، نیروی انتظامی، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی از عشایر سرکشی کرده و آموزش های لازم را به آنها می دهند.
وی افزود: در این سرکشی ها رعایت نکات بهداشتی و گندزدایی و ضدعفونی محل زندگی خود و نگهداری دامها به عشایر آموزش داده و پرهیز از چرای زودرس دام و وارد نشدن به زمین های کشاورزی و مراتع را به آنها یادآوری می کنند.
عشایر بهرهبردار مجاز از مراتع استان همدان یک هزار و 150 خانوار هستند که با 70 هزار واحد دامی مجاز در مساحتی حدود 72 هزار هکتار در 53 سامانه مستقر می شوند.
*س_برچسبها_س*