گردشگری
گردشگری
معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز دولت و مجلس روابط و تعامل بسیار خوب، مثبت و همدلانه ای با هم دارند.
اصفهان - ایران با قدمتی چند هزارساله از غنیترین نظامهای حقوقی درزمینه حفاظت ازمیراث فرهنگی برخورداراست، اما با وجودمشکلات، این پرسش مطرح می شود که حلقه مفقوده حفاظت از آثار تاریخی کشور کجاست.
عملکرد 8 ماهه تحقق اعتبارات بودجهای وزارت میراث فرهنگی در سال1404نسبت به مدت مشابه دو سال گذشته بهتر شده ولی درصد تخصیص اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای آن در این مدت، وضعیت مناسبی ندارد.
معاون خدمات شهری و محیطزیست شهرداری تهران آخرین وضعیت بوستانها و تفرجگاههای در آستانه افتتاح پایتخت را تشریح کرد.
با کلیات طرح اصلاح قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مخالفت در مجلس مخالف شد.
نمایندگان مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مخالفت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با کلیات طرح اصلاح قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مخالفت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با کلیات طرح اصلاح قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مخالفت کردند.
نمایندگان مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مخالفت کردند.
رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: با اعتراضات اصلاحات صورت میگیرد، اما در اغتشاشات مردم آسیب میبینند. مردم این را فهمیدند و مسیرشان را از اغتشاشگران جدا کردند.
ترکیه یکی از اصلیترین مقاصد سفر خارجی ایرانیان است؛ مقصدی که هم برای گردشگری و هم برای خرید، درمان و حتی اقامتهای کوتاهمدت کاری و تحصیلی جذابیت دارد.
رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: با اعتراضات اصلاحات صورت میگیرد اما در اغتشاشات مردم آسیب میبینند. مردم این را فهمیدند و مسیرشان را از اغتشاشگران جدا کردند.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به نامزد شدن 12 روستای کشور برای ثبتجهانی گفت: روستای پامنار دزفول در صورت رفع نواقص، قابلیت ثبتجهانی را دارد.
پزشکیان با تأکید بر اهمیت گسترش و توسعه روابط با همسایگان و کشورهای اسلامی به عنوان اولویت راهبردی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: کشور عمان بدلیل وجود اشتراکات و پیوندهای عمیق فرهنگی و سیاسی از جایگاه ویژهای برای ما برخوردار است.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور در دیدار وزیر امور خارجه عمان گفت: همه جهان نظاره گر بود که دولت امریکا چگونه در حالی که ما پای میز مذاکره بودیم، به دیپلماسی و گفتگو حمله کرد و اکنون نیز همان اقدامات را با تحریک عدهای برای ایجاد آشوب اغتشاش در پیش گرفته، در حالی که ملت ایران مستحکمتر از گذشته حامی کشور و نظام خود خواهد بود.
رئیس جمهور در دیدار وزیر خارجه عمان گفت: ملت ایران مستحکمتر از گذشته حامی کشور و نظام خود خواهند بود.