گستاخی غربیها در اهانت به پیامبر (ص) نتیجه اختلاف میان مسلمانان
کرمانشاه - ایرنا - توهین به پیامبر اسلام (ص)، تکرار مکرر آن از سوی غربیها و گستاخشدن آنها برای ادامه به اهانتها زنگ خطری برای پیروان بزرگترین دین الهی و تلنگری به مسلمانان برای ریشهیابی دلایل این موضوع است.
اگرچه سابقه توهین و اهانت به پیامبر نور و رحمت و مهربانی به همان آغاز دوران بعثت آن حضرت بر میگردد اما در دوره معاصر جنس این توهین ها و اهانت ها متفاوت از گذشته شده و دشمنان دین الهی اسلام این بار شمشیر را از رو برای خدشه دارکردن چهره آخرین رسول خدا بستهاند.
اسلام دین صلح، آشتی، عطوفت و مهربانی در آغاز پیدایش مورد استقبال انسان ها قرار گرفت و به سرعت در دنیا گسترش و رواج یافت و اکنون بیش از یک میلیارد پیرو دارد که این رشد سریع و روی آوری افرادی با مذاهب دیگر به سمت این دین الهی مورد غضب دشمنانش قرار گرفت و برای جلوگیری از رشد آن پروژه اسلام هراسی را دامن زدند.
دشمنان راهکار متوقف کردن گسترش اسلام در دنیا را در ایجاد تفرقه بین پیروان آن دانستند و با نفوذ در میان مسلمانان و دامن زدن به مسایل جزیی درصدد ایجاد انشقاق در میان پیروان این دین آسمانی برآمدند و متاسفانه تا اندازه زیادی نیز موفق شدند.
برخی از مسلمانان بدون اعتنا به مشترکات فراوان در میان این دین الهی به تبعیت از دشمن وارد مسایل ریز و جزیی فقهی شدند و به جای پررنگ کردن نقاط اشتراک بر طبل این اختلافات کوچک دمیدند و در راستای اهداف دشمن حرکت کردند.
دشمنان در ابتدا موفق به نفوذ در افکار و ایجاد شبهه در میان مسلمانان کردند و سپس به همین بسنده نکردند و به جان هم انداختن مسلمانان را در دستور کار خود قرار دادند و برای نیل به این هدف شوم اقدام به ایجاد گروههای شبه اسلامی برای خدشه دار کردن دین نورانی اسلام کردند.
اسلامستیزان، پروژه اسلام هراسی در دنیا راه انداختند و مصداق آن را گروههای شبه اسلامی که خود ایجاد کرده بودند معرفی میکردند و با تبلیغات فراوان از طریق رسانه های خود به مردم دنیا این ذهنیت را می دادند که اسلام دین خشونت، مخالف صلح و آشتی و موافق جنگ و خون ریزی است و در این راه هم موفق شدند.
اسلام هراسی با تشکیل گروه های شبه اسلامی مانند طالبان، القاعده، بوکوحرام و این اواخر داعش وارد مرحله جدیدی شد و دشمنان برای تسریع در خدشه دار کردن اسلام، این گروهها را مسلح و به جان خودمسلمانان انداختند و بزرگترین جنایت بشریت را با همکاری آنها علیه پیروان مظلوم اسلام رقم زدند.
مسلمانان در اغلب کشورهای اسلامی به خصوص در خاورمیانه از خشونت گروه های شبه اسلامی زیرنظر استکبار در امان نماندند و هزاران افراد مظلوم و بی گناه زیر آتش خشونت این گروه ها جان خود را از دست دادند و سرزمین های اسلامی به مکانی ناامن، پر از خشونت و مورد توجه دنیا قرار گرفت.
اما همه این اقدامات نتوانست چهره اسلام را در میان اغلب مردم دنیا خدشه دار کند و برعکس بسیاری از پیروان سایر ادیان و مکاتب با درایت و تدبیر خود به مطالعه اصل اسلام پرداختند و میدانستند حقانیتی در پشت پرده این همه تبلیغات مسموم و دروغین علیه این دین الهی وجود دارد و خود باید به عمق وجودی آن پی ببرند.
نتیجه اسلام هراسی مستکبران به سرکردگی آمریکا و اسراییل منجر به روی آوری افراد بیشماری از پیروان سایر ادیان و مکاتب به سوی اسلام شد و این هم به عصبانت دشمنان اضافه کرد چرا که اقدامات آنها نتیجه بخش نبوده است.
اما متاسفانه در میان مسلمانان عده ای خواسته و ناخواسته در همراهی با دشمنان همچنان بر طبل تفرقه و اختلاف میکوبند در حالیکه از دنیای اسلام باید یک حرف واحد در سایه پرچم الله، قرآن کریم و سنت پیامبر اکرم (ص) به دنیا مخابره شود.
هرگونه ندای تفرقه انگیزانه در میان مسلمانان نتیجهاش توهین به مقدسات و شخصیتهای بزرگ این دین آسمانی است و اگر مسلمانان با هم متحد و منسجم باشند دشمنان نیز هیچگاه توان گستاخی به مقدسات دین اسلام را نخواهند داشت.
نامگذاری هفته وحدت در ایران به ابتکار بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) این پیام را به جهانیان رساند که چیزی به نام اختلاف در میان مسلمانان وجود ندارد و مسلمانان در ایران با مذاهب و فرق مختلف اسلامی درکنار هم زندگی میکنند و کوچکترین اختلافی ندارند.
رهبر معظم انقلاب نیز همین دیدگاه را در مورد وحدت ادامه داده اند و بارها نیز بر لزوم وحدت میان مسلمانان تاکید کرده اند و حتی چندین فتوای مهم در ارتباط با اهانت نکردن به مقدسات همدیگر صادر کرده اند که باید فصل الخطاب همگان باشد.
وحدت میان مسلمانان در شرایطی که دشمنان اسلام با همه ابزارها و ظرفیت ها و بااستفاده از نفوذ سریع رسانه ها به جنگ این دین الهی آمدهاند بیش از پیش ضروری است و هرگونه ندای تفرقه افکنانه می تواند دشمن را از این هم گستاخ تر کند.
ندای وحدت امروز باید از شعار و حرف به عمل تبدیل شود؛ همه باید حول مشترکات یعنی خدا، پیامبر و قرآن رفتار کنند و رفتارهای دشمن شاد کن را حذف و بر انسجام، همدلی و برادری تاکید نمایند تا اسلام همانند همه این هزار و 400 سال در دنیا به عنوان دینی رئوف، آشتی طلب و طرفدار مظلومان شناخته شود.
اهانت به پیامبر بزرگ اسلام در فرانسه و واکنش مسلمانان در تمام دنیا نشان داد که پیروان این دین الهی تاب تحمل توهین به بزرگترین فرستاده خدا را ندارند و آتش خشم آنان را نسبت به دشمنان این دین الهی شعله ورتر کرد و امروز بر همه ما واجب است که حول همین پیامبر وحدت کنیم.
برای نقش بر آب کردن توطئه دشمنان علیه اسلام الان هم دیر نیست؛ همه مسلمانان برای جلوگیری از ادامه اسلام هراسی مخالفان این دین الهی باید هم قسم شوند و با اتحاد و انسجام ندای وحدت سردهند و هرگونه ندای تفرقه افکنانه را خود در نطفه خفه کنند.
گروههای شبه اسلامی که با ندای الله اکبر و در لبیک به اهداف شوم دشمنان سر می برند و تجاز میکنند در میان دین اسلام جایگاهی ندارند و مسلمان نیستند و نباید هیچ گونه طرفداری از آنها در میان مسلمانان انجام شود بلکه همه باید این اقدامات را محکوم و در برابر آن بیاستند.
ایران اسلامی امروز نمونه و الگوی خوبی برای دنیا در موضوع وحدت و انسجام میان مسلمانان است. افراد از فرق و مذاهب مختلف اسلامی در این کشور در کمال امنیت و آرامش زندگی میکنند و نباید به هیچکسی اجازه داد که این اتحاد و انسجام را خدشهدار کند.
برخی خواسته و ناخواسته به دنبال تفرقه افکنی و سردادن ندای اختلاف افکنانه هستند و برخی مواقع در رسانه ها مسایلی از این دست مطرح می کنند که باید به آنها گوشزد کرد که در نظام جمهوری اسلامی وحدت یک اصل است و بنیانگذار این نظام و رهبری معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند و باید این موارد فصل الخطاب تفرقه افکنان باشد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*