«گیلدخت» بیش از 35 میلیون مخاطب داشت / به بازیگران جوان اعتماد کنید
به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته نشست خبری سریال «گیلدخت» به کارگردانی مجید اسماعیلی و محمدرضا شفیعی با حضور عوامل در روابط عمومی صداوسیما برگزار شد. محمدرضا شفیعی با تاکید بر این نکته که طبق آمار سریال «گیلدخت» بیش از 35 میلیون مخاطب داشته است، گفت: برای ساخت سریالی که مخاطب را به خود جذب کند گاهی از خواستههای هنری خود صرف نظر میکنیم برای مثال در سریال «فاصلهها»...
به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته نشست خبری سریال «گیلدخت» به کارگردانی مجید اسماعیلی و محمدرضا شفیعی با حضور عوامل در روابط عمومی صداوسیما برگزار شد. محمدرضا شفیعی با تاکید بر این نکته که طبق آمار سریال «گیلدخت» بیش از 35 میلیون مخاطب داشته است، گفت: برای ساخت سریالی که مخاطب را به خود جذب کند گاهی از خواستههای هنری خود صرف نظر میکنیم برای مثال در سریال «فاصلهها» برخی از شخصیتهای سریال را دوست نداشتم، اما معتقد بودیم که این شخصیتها برای مردم میتواند جذاب باشد. شفیعی با اشاره بر این موضوع که پس از تاکید آقای جبلی برای پخش هفتگی سریال، از مدل پخش هفتگی نگران بودم، افزود: بعد از سریال «یوسف پیامبر» و «مختارنامه» سالها بود که سریالی پخش هفتگی نمیشد، به همین جهت خواهش کردم تا پخش این سریال مختص به جمعهها نشود و در هفته دو نوبت روی آنتن برود که پذیرفته هم شد. بعد از چند هفته پس از پخش سریال نگرانیام برطرف شد چرا که مخاطب، سریال خوب را چه در تلویزیون پخش شود چه سایر رسانهها، پیدا میکند و به تماشای آن مینشیند. مجید آسودگان نویسنده سریال «گیلدخت» بیان کرد: خود من هم به این سریال انتقاداتی دارم، ریتم کندی که بعضا شاهد آن بودیم کمی در سریالهای پرقسمت و طولانی طبیعی است. آمار بینندگان این سریال قابل توجه است و به نظرم این میزان مخاطب تعداد قابل توجهی هستند که «گیلدخت» را دنبال کردند. مجید اسماعیلی باگها و مشکلات این سریال را خیلی بزرگ ندانست و افزود: برای این مجموعه تلویزیونی 46 قسمت فیلمنامه داشتیم که در پخش به 60 قسمت تبدیل شد که این موضوع باعث به وجود آمدن معایبی شد. پانصد جلسه ضبط در روزهای بارانی و سختیهای زیادی داشتیم برای مثال بازیگر نقش اسماعیل یکبار از روی اسب افتاد و و مهره کمرش آسیب دید همین امر باعث شد که ما یکی از بازیگران کلیدی فیلم را مدتی نداشته باشم و تغیراتی در قصه فیلم بدهیم. وی اضافه کرد: من اصلاً نمیگویم گیلدخت ایراد ندارد، ولی هیچکس برای سریال کم نگذاشت. ما در دوره کرونا کار میکردیم. شاید 45 روز فقط کار را تعطیل کردیم. یک آتش سوزی مهیب داشتیم که بخشی از لوکیشن ما از دست رفت. به انتقادها واقف هستیم، اما همه خودمان را گذاشتیم. ما از بدلکار خیلی کم استفاده کردیم. گلنار خودش سوار بر اسب به تاخت میرود. آسودگان با اشاره به این نکته که نگارش فیلمنامه از سال 93 تا 95 در دوره آقای سرافزار و بعد به مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رفت، عنوان کرد: این مرکز پس از مدتی منحل شد و به دلیل پرهزینه بودن سریال، دو سال هم طرح، متوقف شد و درنهایت از 97 با آقای شفیعی مذاکراتی داشتیم و قرار شد بازنویسی کنیم و تازه اوایل سال 98 تیم اضافه شد. رضا اکبرپور بازیگر سریال در سخن کوتاهی گفت: حضور در این سریال برای من یک دانشگاه بازیگری بود.
میترا رفیع بازیگر نقش اصلی سریال درباره این مجموعه بیان کرد: مولفان و سازندگان «گیلدخت» به بازیگران جوان و ناشناخته اعتماد کردند. ما بررسی شدیم و از طرف این عزیزان انکار نشدیم. خوب است که جوانان را انکار نکنیم. این شجاعت است که ریسک کنید و اعتماد کنید.