یزدانی: شکست برابر تیلور را نمیتوان به گردن کسی انداخت
تهران - ایرنا - دارنده 7 مدال جهان و المپیک در کشتی آزاد گفت: شکست برابر «دیوید تیلور» در فینال وزن 86 کیلوگرم بازیهای المپیک توکیو را نمیتوان به گردن کسی انداخت. در لحظات پایانی اتفاقی افتاد و به آن چیزی که دنبالش بودم، نرسیدم و در نهایت دست حریفم بالا رفت.
به گزارش ایرنا، مجموعه ورزشی حضرت امام علی (ع) که توسط حسن یزدانی قهرمان المپیک و جهان در منطقه لپو صحرا شهرستان جویبار مازندران احداث شده است، در هفته جاری افتتاح خواهد شد.
حسن یزدانی دارنده مدالهای طلا و نقره المپیک و 3 طلا، یک نقره و یک برنز جهان در گفت و گویی که امروز در سایت فدراسیون کشتی منتشر شد درباره ساخت این مجموعه اظهار داشت: چون ورزشکار بودم، دوست داشتم در زمینه ورزش قدمی بردارم و بعنوان عضو کوچکی از جامعه بزرگ کشتی، دین خود را ادا کرده و خدمتی به جوانان زادگاهم کرده باشم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف احداث این مجموعه ورزشی، حمایت هرچند کوچک از نوجوانان و جوانان این سرزمینم بود تا با ورود به فضای ورزشی از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی به دور باشند و اوقات فراغت خود را با ورزش پر کنند.
دارنده مدال طلای المپیک عنوان کرد: در منطقهای که محل زندگی من است فضای خوب ورزشی وجود نداشت و به نوعی همشهریانم جای مناسبی را برای ورزش کردن نداشتند و من از همان نوجوانی دوست داشتم که اگر به یک جایگاهی رسیدم بتوانم قدم کوچکی بردارم تا قهرمانان خوبی در این مکان پرورش دهیم.
وی اضافه کرد: اگر درگیر تمرینات و اردوهای تیم ملی نباشم قطعا در این سالن تمرین خواهم کرد و در کنار این نونهالان هستم. مربیان سازندهام همت مسلمی و امید اسماعیلپور در این سالن تمرین خواهند داد.
دارنده مدال طلای جهان یادآور شد: جویبار در کشتی، قهرمانان و مربیان بزرگی دارد و من از همین جا از تمامی این عزیزان دعوت میکنم که در صورت تمایل به هر نحوی که میتوانند از لحاظ فنی به کمک ما بیایند. زیرا حضور قهرمانان و مربیان بزرگ جویبار باعث دلگرمی نونهالان و نوجوانانی خواهد بود که در این سالن به تمرین میپردازند. هدف همه ما اعتلای ورزش استان، کشور و افتخارآفرینی جوانان در میادین جهانی و المپیک است.
وی اضافه کرد: این مجموعه در یک و نیم کیلومتری ساحل دریا قرار دارد و یک مجموعه ورزشی چند منظوره است. از جمله فضاهایی که قرار است در این مجموعه احداث شود کمپ تمرینی فوتبال، فوتسال و ورزشهای ساحلی از جمله قایقرانی و سایر ورزشها است. ضمن اینکه به دنبال احداث سالن بدنسازی، رستوران و خوابگاه هستیم تا یک خانه ورزش داشته باشیم.
یزدانی خاطرنشان کرد: سعی کردیم که ابتدا سالن کشتی را راهاندازی کنیم تا در خدمت کشتیگیران باشیم و رفته رفته سعی خواهیم کرد که این مجموعه را بعنوان یک آکادمی و یک پایگاه استعدادیابی تبدیل کنیم.
نیازمند 40 میلیارد تومان پول هستیم
وی گفت: برای تکمیل این مجموعه نیازمند حمایت مالی هستیم اما انتظار دارم که این حمایت از سوی مسوولان نهادها و سازمان های ذیربط انجام شود و به نوعی پای کار بیایند.
دارنده مدال المپیک خاطرنشان کرد: تا الان 2 میلیارد تومان هزینه شده و اگر بخواهیم سالن بدنسازی را نیز به این سالن اضافه کنیم و یک مجموعه کامل برای کشتی داشته باشیم چیزی حدود 3 میلیارد دیگر باید هزینه کنیم، تا یک پایگاه مناسب برای تمرینات کشتی گیران استان باشد. اگر بخواهیم یک کمپ تمرینی کامل در استان مازندران برپا کنیم حدود 40 میلیارد تومان باید هزینه شود.
باخت به تیلور را نمی توان به گردن کسی انداخت
وی در مورد پیروزی پس از سه شکست مقابل دیوید تیلور آمریکایی گفت: قطعا اتفاقاتی که داخل کشتی میافتد و باعث باخت میشود را نمیتوان به گردن کسی انداخت. در لحظات پایانی اتفاقی افتاد که به آن چیزی که دنبالش بودم، نرسیدم و در نهایت دست حریفم بالا رفت.
یزدانی ادامه داد: موفقیت خود و تیم ملی در نروژ را اول لطف خدا می دانم اما به هرحال پس از مسابقات سخت المپیک و فشار تمریناتی که داشتیم، واقعا کار سختی بود که در 40 روز آماده یک رقابت سخت دیگر شویم.
وی اظهار داشت: انتظار مردم برای پیروزی من بر تمامی حریفان و کسب مدال طلا به حق بود چرا که دوست داشتند که ورزشکارشان در میادین پیروز باشد اما شرایط من با گذشته بسیار فرق کرده بود، چرا که در گذشته ناشناخته بودم و انتظاری از من نبود.
درخشش کشتیگیران جویباری پس از طلای حاجیزاده
ملیپوش وزن 86 کیلوگرم کشورمان در مورد شکوفایی کشتی آزاد در جویبار مازندران گفت: در گذشته این منطقه کشتی گیران خوبی همچون سبحان روحی، آیت واگذاری، یعقوب نجفی جویباری و دیگر کشتی گیران را داشت اما به نظرم شروع درخشش کشتی گیران جویباری پس از کسب مدال طلای مهدی حاجیزاده در پیکارهای جهانی سال 2002 تهران بود و نمایش خوب وی در مسابقات جهانی باعث شد تا علاقمندان در این رشته ورزشی ثبت نام کنند. پس از آن قهرمانان بزرگی از این منطقه در کشتی دنیا مطرح شدند.
وی ادامه داد: در 11 سالگی کشتی را آغاز کردم و آنقدر که فشار تمرینات و استرس مسابقات زیاد بود می خواستم این رشته را رها کنم اما اصرار و پافشاری پدرم به اینکه من می توانم در این رشته موفق باشم و حمایت مربی سازندهام باعث شد در این رشته ماندگار شوم.
منبع: فدراسیون کشتی