پنج‌شنبه 8 آذر 1403

یکی از خطراتی که جامعه با آن روبه‌رو است، خطر فراموشی خاطرات دفاع مقدس است

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
یکی از خطراتی که جامعه با آن روبه‌رو است، خطر فراموشی خاطرات دفاع مقدس است

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «یاسر احمدوند» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین عصر خاطره الماس‌های درخشان و خاطره‌گویی آزادگان که به همت مؤسسه پیام آزادگان عصر امروز (سه‌شنبه) برگزار شد، در خصوص اهمیت خاطره‌گویی اظهار داشت: خاطره‌گویی و جمع شدن برای بیان خاطره، امر مهمی است و شاید یکی از مصاعب، مسائل و مشکلاتی که ما در جامعه داریم، موضوع «نسیان» است و توجه به خاطره، می‌تواند...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «یاسر احمدوند» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین عصر خاطره الماس‌های درخشان و خاطره‌گویی آزادگان که به همت مؤسسه پیام آزادگان عصر امروز (سه‌شنبه) برگزار شد، در خصوص اهمیت خاطره‌گویی اظهار داشت: خاطره‌گویی و جمع شدن برای بیان خاطره، امر مهمی است و شاید یکی از مصاعب، مسائل و مشکلاتی که ما در جامعه داریم، موضوع «نسیان» است و توجه به خاطره، می‌تواند خطر نسیان را از جامعه دور کند. توجه به گذشته از این زاویه اهمیت به‌سزایی دارد.

وی افزود: فراموشی از آفت‌های جوامع غیرالهی و هدیه شیطان است. بیان خاطره، دور هم جمع شدن و توجه به گذشته، پادزهر‌های فراموشی هستند و ما امروز نیازمند آن هستیم که دچار فراموشی نشویم. «تکرار»، باعث از بین رفتن «فراموشی» می‌شود.

احمدوند در خصوص مضرات فراموشی و نسیان برای جوامع گفت: خاطره جمعی اگر دچار نسیان شود، تصاویر و خاطرات دیگری جایگزین آن می‌شوند که عبارتند از خاطرات دروغین و مصنوعی از گذشته کشور.

وی ادامه داد: از جمله خطرات نسیان، ساخت تاریخ دروغین به جای تاریخ واقعی و جایگزین کردن گذشته فاسد و غیرقابل توجیه و توصیف به‌عنوان گذشته‌ای افتخارآمیز و ارزشمند و برعکس نمایاندن ایثار و فداکاری و جانفشانی و تمام فضایل اخلاقی که این‌ها همه از خطرات نسیان هستند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار داشت: وزارت ارشاد تدوین، انتشار و ترویج خاطرات به‌صورت حداکثری را جزء اولویت‌های خود قرار داده است.