یک‌شنبه 2 آذر 1404

100 واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد کرمانشاه دهه‌فجر به بهره‌برداری می‌رسد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
100 واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد کرمانشاه دهه‌فجر به بهره‌برداری می‌رسد

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: این نهاد در سال 98 خرید و احداث 681 واحد مسکونی را برای مددجویان زیرپوشش در دستور کار قرار داد که 100 واحد آنها در دهه مبارک فجر به بهره‌برداری می رسد.

محسن رخصی روز پنجشنبه به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور در دفتر ایرنا مرکز کرمانشاه، با اشاره به ضرورت تعمیر و توسعه فضای جانبی مسکن برخی از خانوارهای زیرپوشش افزود: کمیته امداد همچنین امسال تعمیر هزار و 200 واحد مسکونی مددجویان را در دستور کار قرار داده است.

وی اضافه کرد: کمیته امداد در مجموع امسال 25 میلیارد و 700 میلیون تومان برای خرید، احداث و تعمیر مسکن مددجویان زیرپوشش استان کرمانشاه هزینه کرده است.

رخصی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: به مناسبت دهه فجر 2 میلیارد تومان به نوعروسان و زوج های جوان زیرپوشش، کمک هزینه ازداوج داده می شود.

او همچنین به مناسبت دهه فجر و وجود مشکلات اقتصادی اقشار ضعیف جامعه بیان داشت: بزودی2 هزار خانواده جدید به خانوارهای زیرپوشش کمیته امداد استان اضافه می شود.

رخصی، سرکشی از هزار خانوار زیرپوشش، برگزاری جشن های پیروزی انقلاب در10 مرکز و کانون کمیته امداد استان، برگزاری نمایشگاه دستآورده های انقلاب اسلامی، حضور تمام روسا و مدیران کمیته امداد در بیش از 100 مسجد در سطح استان برای انجام دیدار چهره به چهره با مردم، برگزاری کارگاه های انگیزیشی، مشارکت در برگزاری جشن‌های عمومی پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه راهپیمایی 22 بهمن، خطبه های نماز جمعه در همه شهرستان ها را از دیگر برنامه های کمیته امداد در دهه فجر اعلام کرد.

مدیر کل کمیته امداد کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اعتبارات این نهاد از شهریورماه اختصاص می یابد، گفت: کمیته امداد از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزار و 10 طرح اشتغالزایی با 130 میلیارد تومان اعتبار در استان اجرا کرده است.

رخصی با بیان اینکه کمیته امداد 120 نوع خدمت و فعالیت برای افراد زیرپوشش ارایه می دهد که مهم ترین و موثرترین آن اشتغالزایی است، اظهار داشت: کمیته امداد از فروردین ماه امسال تاکنون هزار و 41 نفر از مددجویان این نهاد را به کارگاه ها، موسسات مالی و بنگاه های تولیدی برای اشتغال معرفی کرده است.

او اضافه کرد: کمیته امداد استان بانک اطلاعاتی کامل و دقیقی از مددجویان جویای کار زیرپوشش دارد و به همین دلیل افراد موردنیاز کارگاه ها، بنگاه های تولیدی با تخصص و مهارت معرفی می کند و صاحبان کارگاه ها می توانند از تسهیلات 50 میلیون تومانی و یا معافیت 2 ساله بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند زیرا کمیته امداد به جای آنها پرداخت می کند.

وی آموزش و مهارت آموزی مددجویان جویای کار را از برنامه های مهم اشتغال زایی کمیته امداد عنوان کرد و افزود: کمیته امداد از اول سال جاری تاکنون سه هزار و 651 نفر را برای آموزش مهارت آموزی به مراکر فنی حرفه ای دولتی و خصوصی معرفی کرده و همه هزینه آموزشی آنها را پرداخت می کند.

مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه با اشاره به نرخ بسیار پایین بیکاری استان همدان که همسایه کرمانشاه است، یکی از مهم ترین عوامل نرخ بالای بیکاری کرمانشاه را فرهنگ ضعیف کار عنوان کرد و به همین دلیل از برگزاری متعدد کارگاه‌های آموزشی - انگیزیشی برای تقویت فرهنگ کار، تلاش و کوشش در بین مددجویان توسط کمیته امداد خبر داد.

رخصی همچنین از پرداخت 40 میلیارد تومانی وام قرض الحسنه کارگشایی به پنج هزار مددجو در سال جاری خبر داد و بیان داشت: وام های قرض الحسنه صندوق امداد ولایت کمیته امداد بدون سود است و در راستای کمک به مددجویان نیازمند پرداخت می شود.

پویش جذب 25 هزار حامی محسنین ایتام

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش جذب 25 هزار حامی برای فرزندان محسنین و ایتام کمیته امداد استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون 21 هزار حامی و خیر از هفت هزار یتیم استان حمایت می کنند که به طور میانگین ماهیانه 370 هزار تومان به حساب هر یتیم واریز می شود.

به گفته این مقام مسوول، در طرح حامی فرزندان محسنین و ایتام، افراد حامی خود مستقیم پول را به حساب آنها واریز می کنند و کمیته امداد فقط معرفی کننده و ناظر است.

رخصی این روش را بهترین مکانیسم برای جذب اعتماد و اطمنیان خیران در راستای کمک به فرزندان محسنین و ایتام دانست و ابراز امیداواری کرد که مردم خیر و نوع دوست کرمانشاه از این پویش بسیار با اهمیت استقبال کنند.

رخصی در پایان گفت: هم اکنون 78 هزار خانوار با جمعیتی حدود 200 هزار نفر زیرپوشش کمیته امداد استان کرمانشاه هستند.

*س_برچسب‌ها_س*
100 واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد کرمانشاه دهه‌فجر به بهره‌برداری می‌رسد 2