یک‌شنبه 23 شهریور 1404

15 پروژه عمران شهری در کاشمر به بهره‌برداری رسید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
15 پروژه عمران شهری در کاشمر به بهره‌برداری رسید

مشهد - ایرنا - هم‌زمان با هفته دولت 15 پروژه عمران شهری با هزینه 212 میلیارد ریال در کاشمر به بهره‌برداری رسید.

شهردار کاشمر گفت: احداث 2 زمین ورزشی روباز در مناطق کم برخوردار، ساخت 2 سوله ورزشی به مساحت بیش از هزار مترمربع، احداث 10 واحد تجاری و مسکونی در راستای ایجاد درآمدپایدار برای شهرداری به مساحت 610 مترمربع از جمله این پروژه‌هاست.

جعفر سلیمانی با بیان اینکه اجرای آیلند میانی خیابان خرمشهر و تعریض این خیابان و بهسازی و کف‌سازی ضلع شمالی پایانه مسافربری از دیگر پروژه‌هایی است که در هفته دولت به بهره‌برداری رسید افزود: شهرداری کاشمر بزرگ‌ترین بوستان بانوان استان خراسان رضوی را بعد از مشهد با تمامی امکانات به مساحت 40 هزار مترمربع احداث نمود که در هفته دولت ساختمان گالری آن به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: بوستان بانوان کاشمر دارای فروشگاه، زمین‌بازی کودکان، میزهای پینگ‌پنگ، آمفی‌تئاتر روباز، فضای نشیمن، وسایل ورزش همگانی، زمین شطرنج، فوتبال، والیبال و بسکتبال، هندبال، مسیر دوچرخه‌سواری، رینگ سلامت، زمین اسکیت، سوله ورزشی و تالار پذیرایی است و 52 هزار نفر بانوان شهر کاشمر از این بوستان بهره‌مند شده‌اند.

شهردار کاشمر گفت: تکمیل فاز سوم بولوارسیدمرتضی، کف‌سازی و اجرای معبر پایانه میوه و تره‌بار به مساحت سه هزار مترمربع، تهیه و نصب 25 دستگاه دوربین نظارتی، اجرای بیش از هزار مترمربع کانال دفع آبهای سطحی از دیگر پروژه‌هایی است که طی هفته دولت در شهر کاشمر به بهره‌برداری رسید و مورد استفاده شهروندان قرار گرفت.

هم‌زمان با هفته دولت 54 طرح با هزینه افزون بر 301 میلیارد و 670 میلیون ریال در شهرستان کاشمر به بهره‌برداری می‌رسد که از این تعداد 26 طرح با هزینه 56 میلیارد و 690 میلیون ریال در نقاط روستایی و 28 طرح با هزینه 244 میلیارد و 980 میلیون ریال در نقاط روستایی اجرا شده است.

کاشمر در 228 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*