190 فیلم سینمایی برای عید تدارک دیده شده است / ایرج طهماسب با «مهمانی» به تلویزیون بازمیگردد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، نشست خبری تبیین برنامههای نوروز 1403 و ماه مبارک رمضان در روز 16 اسفندماه با حضور محسن برمهانی معاون سیمای سازمان صداوسیما و مدیران شبکههای سیما برگزار شد. در ابتدای این نشست، محسن برمهانی طی سخنانی، گزارشی از برنامههای تولیدی برای عید نوروز و ماه رمضان ارائه کرده و گفت: همزمانی عید نوروز و ماه مبارک رمضان در سال پیش رو، شرایط متفاوتی را ایجاد کرده...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، نشست خبری تبیین برنامههای نوروز 1403 و ماه مبارک رمضان در روز 16 اسفندماه با حضور محسن برمهانی معاون سیمای سازمان صداوسیما و مدیران شبکههای سیما برگزار شد.
در ابتدای این نشست، محسن برمهانی طی سخنانی، گزارشی از برنامههای تولیدی برای عید نوروز و ماه رمضان ارائه کرده و گفت: همزمانی عید نوروز و ماه مبارک رمضان در سال پیش رو، شرایط متفاوتی را ایجاد کرده است. معمولا برنامههای ما برای نوروز برای 13 روز برنامه ریزی میشد، اما امسال برای 30 روز انجام شد.
وی افزود: امسال در ماه رمضان برنامههای متنوعی داریم. برنامههای افطار و سحر شبکهها که همه، آنها را به عنوان برنامههایی پرمخاطب میشناسند، امسال نیز ادامه خواهند یافت. ما 9 ویژه برنامه سحر و 10 برنامه افطار خواهیم داشت. علاوه بر آن باید گفت که با توجه به مخاطب قابل توجه و 30 درصدی برنامههای ترتیلخوانی در سال گذشته، ما 15 برنامه ترتیلخوانی آماده کردهایم. تقریبا در هر ساعت از شبانه روز که مخاطب بخواهد از این برنامهها استفاده کند، میتواند به یکی از شبکههای تلویزیونی مراجعه کند.
برمهانی: 15 برنامه مناجاتخوانی، 20 برنامه سخنرانی و حدودا 50 ویژه برنامه معارفی - رمضانی خواهیم داشت. اینها در 20 کانال سیما تقیسم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از برنامههای ویژه ماه رمضان، امسال نیز میتوان به «محفل» اشاره کرد؛ برنامهای که سال گذشته با استقبال قابل توجهی مواجه شد. این برنامه باعث شد طیف رنگارنگی از مخاطبان به تماشای آن بنشینند و به واسطه آن، انس بیشتری نیز با معارف پیدا کردند. امسال «محفل» با همان ترکیب سه ناظر ایرانی و دو ناظر خارجی برگزار شده و در خدمت همان افراد سال گذشته خواهیم بود. سری جدید برنامه «زندگی پس از زندگی» از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد که برنامه افطار گاهی این شبکه محسوب میشود.
معاون سیمای سازمان صداوسیما: همچنین پویشی داریم به نام «زندگی با آیهها» که با همت سازمان تبلیغات و کمک رسانه ملی جریان خواهد گرفت که مواجهه مردم با آیات ویژه قرآن است. از سویی ما چند سریال ایرانی تدارک دیدهایم که شامل «زیرخاکی» و «نون. خ» از شبکه یک، سریال ماورایی «رستگاری» از شبکه دو و همچنین سریال پلیسی «هفت سر اژدها» از آقای ابوالقاسم طالبی است.
وی اظهار داشت: ویژه برنامههای تحویل سال ما نیز عبارتند از «ایران دوست داشتنی» با اجرای امیرحسین مدرس و فلورا سام، «شب عیدی» با اجرای خانم المیرا شریفینیا و وحید رونقی و دو برنامه در شبکههای سه و نسیم، به ترتیب با اجرای حامد سلطانی و فرزاد حسنی.
برمهانی ادامه داد: امسال 190 فیلم سینمایی برای عید تدارک دیده شده است که 177 مورد آن خارجی و 13 فیلم، ایرانی است. فیلمهای خارجی از 51 کشور جهان مانند لهستان، ترکیه، آلمان، روسیه و... هستند. بیشتر این فیلمها تولید سال 2023 یا 2024 هستند. همچنین قرار است فیلمهای سینمایی ایرانی، چون «کارو»، «هناس»، «ضد»، «مصلحت» و... روی آنتن برود.
وی افزود: مسابقه «مجری نو» از جمله ویژه برنامههای کودک و نوجوان است که به منظوراستعدادیابی مجریان و گزارشگران پخش شده و روی آنتن شبکه امید خواهد رفت. «عروسک خانه»، «منم بچه مسلمان»، «پاشوپاشو قهرمان» نیز در شبکه کودک به نمایش در خواهند آمد.
برمهانی در پایان گفت: باید عرض کنم که امسال در شبکه نسیم برنامه «مهمانی» را خواهیم داشت که با اجرا و تولید آقای ایرج طهماسب است. «مهمانی» شامل تلفیقی از عروسکهایی که در برنامه اخیر آقای طهماسب در خارج از صداوسیما استفاده شده و عروسکهای قبلی که در داخل صداوسیما مورد استفاده قرار گرفتهاند، است. این برنامه انشا الله به نوروز خواهد رسید.
در ادامه این نشست، سید محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم پیرامون رویکرد تازه این شبکه برای برنامههای نوروزی خاطرنشان کرد: با توجه به همایندی ماه مبارک رمضان و عید نوروز، تلاش شده است در دل برنامههای سرگرمکننده، نوعی از نگرش محتوایی هم وجود داشته باشد و ظرفیت جذب مخاطب در قالب برنامههای سرگرمی برای کمک به ترویج معارف دینی و قرآنی، استفاده شود.
محمدحسین کشکولی مدیر شبکه قرآن و معارف سیما، سخنران دیگر این برنامه بود و اظهار کرد: ما امسال با توجه به استقبال کم نظیر مردم از مراسم ترتیلخوانی و تلاوت قرآن که از نظرسنجی صورت گرفته به دست ما رسید، تصمیم به افزایش مراسم ترتیلخوانی گرفته و آن را در سراسر کشور گشترش دادیم. ما کوشیدیم که این مراسمها هم تنوع اقلیمی داشته باشد و هم تنوع مخاطب؛ به عنوان نمونه، ترتیلخوانی برای گروه سنی نوجوان را تدارک دیدیم.
این نشست پس از مطرح شدن سوالات خبرنگاران و پاسخ داده شدن به آنها، پایان یافت.