20 درصد وسعت خلیلآباد را کانونهای گردوغبار تشکیل میدهد
همتی با بیان اینکه 20 درصد از وسعت شهرستان خلیلآباد را کانونهای گردوغبار تشکیل داده است، گفت: کانونها تهدیدات جدی برای سلامت مردم هستند و میتواند آسیبهایی به زیرساختهای شهرستان از جمله کشاورزی و بهداشت در حوزه محصولات کشاورزی وارد کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ تورج همتی، مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی، بعدازظهر امروز در نشست با فرماندار خلیلآباد اظهار داشت: شهرستان خلیلآباد باید یک چشم اندازی برای برنامههای توسعه و نگاه بلندمدت در جهت حفظ وضعیت موجود و توسعه کشاورزی داشته باشد.
وی با بیان اینکه کشاورزی در تعامل با محیط زیست است و اگر بتوانیم کشاورزی را مدیریت شده پیش ببریم برای محیط زیست شهرستان و کشور مؤثر است، خاطرنشان کرد: منابع ارزشمندی در اختیار داریم که باید همه برای حفظ آن تلاش شود تا شاخصههای محیط زیست ارتقاء پیدا کنند.
مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی با تاکید بر اینکه تهدیدهایی در مقابل وجود دارد که باید به آن توجه ویژهای داشته باشیم و اگر الزامات رعایت نشود مطمئنا با مشکلاتی مواجه خواهیم شد، تصریح کرد: از ظرفیتهای کارگروههای محیط زیست باید برای حل مشکلات محیط زیستی استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی و صندوق ملی محیط زیست از ظرفیتهای خوبی است که میتوان از آن برای حل مشکلات محیط زیستی استفاده کنیم، اذعان کرد: 20 درصد از وسعت شهرستان خلیلآباد را کانونهای گردوغبار تشکیل داده است و کانونها تهدیدات جدی برای سلامت مردم هستند و هم میتواند آسیبهایی به زیرساختهای شهرستان از جمله کشاورزی و بهداشت در حوزه محصولات کشاورزی وارد کند.
همتی با بیان اینکه باید دستگاههایی که در قانون هوای پاک وظایفی برای آن تعریف شده را پایکار بیاوریم، عنوان کرد: توسعه فضای سبز با مشارکت شهرداریها و سازمان همیاری شهرداری و وزارت کشور باید دنبال شود و این در قانون مشخص شده است.
ضرورت اجرای طرح ویژه مدیریت پسماند برای حفظ آبوخاک خلیلآباد
عباس پاکدل، شهردار خلیلآباد در این نسبت اظهار داشت: شهرداری و شورای اسلامی حوزههای مشارکت زیادی با محیط زیست دارند و این انکارناپذیر است ولی در حوزههای مشترک نظیر گردوغبار، مدیریت پسماند، حفظ خاک و آب و... آمادگی مشارکت صددرصدی با محیط زیست داریم.
وی با بیان اینکه در حوزه مدیریت پسماند باید یک طرح مطالعاتی ویژه شهرستان خلیلآباد اجرا شود تا آبوخاک مرغوب شهرستان حفظ شود، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگسازی محیط زیستی بسیار حائز اهمیت است و آمادگی داریم که این فرهنگ را با مشارکت محیط زیست ارتقاء دهیم.
شهردار خلیلآباد با تاکید بر اینکه هرچه در زمینه کاهش تولید زباله تلاش کنیم مطمئنا در حوزه حفظ محیط زیست مؤثر خواهد بود، تصریح کرد: دیار تاکستانهای سرسبز یک شعار نیست و این سرسبزی باید حفظ شود و جزء با مشارکت محیط زیست امکانپذیر نیست.
تسهیل مسیر کسب مجوز باعث جذب سرمایهگذار به خلیلآباد میشود
ابراهیم قاسمپور، فرماندار خلیلآباد در این نشست اذعان کرد: اگر بحث اعطای مجوزها به شهرستان واگذار و اختیارات آن افزایش پیدا کند میتواند در تسریع جذب سرمایهگذار به شهرستان خلیلآباد بهخصوص در زمینه توریسم کشاورزی و گردشگری مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه سرمایهگذار برای سرمایهگذاری در شهرستان خلیلآباد باید رغبت پیدا کند و این جزء با تسهیل مسیر جذب مجوز امکانپذیر نیست، عنوان کرد: خیر محیط زیستی برای اولینبار در شهرستان خلیلآباد داریم.
انتهای پیام /