سه‌شنبه 2 بهمن 1403

22 زوج نابارور خراسان شمالی از پوشش بیمه سلامت برخوردار شدند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
22 زوج نابارور خراسان شمالی از پوشش بیمه سلامت برخوردار شدند

محسن رعنایی گفت: براساس آمار ثبت شده، در سال 1400 تعداد 22 پرونده درمان خدمات ناباروری در استان پیگیری و مبالغی که هزینه شده بود از بیمه دریافت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک از بجنورد، محسن رعنایی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی ظهر امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه استان اظهار داشت: موضوع جوان گرایی و جوان سازی جمعیت، بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری در سیاست های کشور وارد شده و براین اساس تمام سازمان های بیمه گر مکلف شدند که خدمات درمان ناباروری را تحت پوشش قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه پوشش خدمات بیمه ای زوج‌های نابارور از آذرماه سال 1400 در دستور کار قرار گرفت، گفت: طبق این برنامه، تمام زوج‌های نابارور که تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نیستند، می توانند با تشکیل پرونده در بیمه سلامت استان، حین استفاده از خدمات درمان ناباروری در داخل و خارج استان خدمات دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی عنوان کرد، براساس آمار ثبت شده، در سال 1400 تعداد 22 پرونده درمان خدمات ناباروری در استان پیگیری و مبالغ را دریافت کردند.

وی همچنین به برخورداری ساکنان محلات کم برخوردار از بیمه درمانی اشاره کرد و گفت: در سطح استان خراسان شمالی نیز فرایند بیمه کردن خانواده های کم برخوردار در دستور کار قرار گرفت و تاکنون 13 هزار و 267 نفر افرادی که فاقد هر گونه پوشش بیمه ای بودند تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند.

رعنایی عنوان داشت: براساس پیگیری های صورت گرفته، تمام مطالبات بخش خصوصی تا انتهای سال 1400 تسویه شده است و بیمه سلامت متعهد شده که مطالبات سال گذشته بخش خصوصی را همانند مطالبات بخش دولتی و دانشگاهی تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت کند.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با اختلاف قیمت ها در مراکز خصوصی و دولتی اظهار داشت: تعرفه ها براساس مصوبات هیئت دولت، انجام می شود و اختلاف تعرفه ها بخش خصوص و دولتی باید توسط بیمار پرداخت شود.

رعنایی با اشاره به اینکه دقت کاری در بخش خصوصی و دولتی در یک سطح انجام می شود، گفت: دلیل اصلی این اختلاف قیمت به دلیل این است که هزینه های بخش خصوصی از مراکز دولتی بالاتر است.

وی خاطرنشان کرد: پزشکانی که فارغ التحصیل می شوند، تا مدتی ملکف هستند که در بخش دولتی کار داشته باشند و تا زمانی که تعهد برطرف نشود، نظام پزشکی اجازه صدور مجوز برای ایجاد مطب را برای پزشکان ندارند.

انتهای پیام /