پنج‌شنبه 17 آبان 1403

26 عنوان کتاب با محوریت مناطق حاشیه‌ای کشور تا پایان امسال تولید می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
26 عنوان کتاب با محوریت مناطق حاشیه‌ای کشور تا پایان امسال تولید می‌شود

رئیس اداره هنر اجتماعی مرکز هنر مردمی معاونت راهبری استان‌های حوزه هنری از تولید 26 عنوان کتاب با محوریت مناطق حاشیه‌ای و نواحی منفصل شهری در کشور خبر داد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، سالار شفق با حضور در حوزه هنری استان کردستان ضمن بررسی پروژه‌های مکتوب حوزه هنری کردستان در نواحی منفصل شهری نایسر و ننله با نویسندگان این دو پروژه به گفتگو پرداخت.

وی در این نشست با خوب ارزیابی کردن روند انجام پروژه‌های دردست اقدام گفت: معرفی توانمندی ها و استعدادهای مناطق حاشیه. ای شهر سنندج از مهمترین اهداف این دو پروژه است.

رئیس اداره هنر اجتماعی حوزه هنری افزود: در کنار معرفی قابلیت‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دراین نواحی درگیر کردن هنرمندان به صورت مستقیم با موضوعات این نواحی و تغییر دیدگاه‌ها، نسبت به کاهش و از بین بردن آسیب‌های اجتماعی دراین محلات تلاش کنیم.

وی نقش هنرمندان را در این زمینه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در بعضی از استان ها پس از سفارش تولید اثر به هنرمندان در ابتدا شاهد عدم رغبت انجام کار بدلیل عدم شناخت هنرمندان از این مناطق بودیم که پس از تحقیق و پژوهش هم اکنون برای قرارگیری سوژه ها در اثر مربوطه بدلیل حجم بالای سوژه‌ها ناچار به انتخاب بهترین‌ها شده‌ایم.

شفق با اشاره به اینکه از سال گذشته در 8 استان و 26 محله از نواحی منفصل شهری کار را شروع کرده‌ایم، عنوان کرد: این کار انجام شد تا الگوی هویتی خودمان را به عنوان یک مدل جامع با استفاده از ابزار هنر طراحی کرده و در استان‌ها اجرا کنیم.

وی تصریح کرد: دراستان کردستان در کنار پروژه های مختلف طرح ساماندهی و توانمندسازی نواحی منفصل شهری نایسر و ننله دو کتاب هم در نظر گرفته شده است که در مجموع شاهد پیشرفت 70 درصدی این دو پروژه هستیم و انتظار داریم حداکثر ظرف یک ماه آینده تکمیل و نهایی شود.

رئیس اداره هنر اجتماعی حوزه هنری گفت: بر اساس طرح اولیه انتظار این است که در نهایت در 8 استان تهران، البرز، خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و کردستان 26 عنوان کتاب را تولید و روانه بازار کنیم.

وی در خصوص ویژگی‌های این کتاب‌ها گفت: توجه جدی به ساختارهای حرفه‌ای نگارش کتاب با درونمایه تاریخ شفاهی و بهره‌مندی از هنرمندان و نویسندگان جوان وبا انگیزه به منظور کسب تجربه و دانش بیشتر در خصوص تألیف اینگونه آثار و بیان هنرمندانه و زیبا از استعدادهای نهفته در این محلات به منظور احیای هویت محله و اصلاح تصویر و انگاره‌های ذهنی ساکنین فعلی این سکونتگاه‌ها و نیز شهروندان پیرامون و مسئولین شهری نسبت به ظرفیت‌های بومی محلات محروم، افزایش سرانه خدمات فرهنگی و هنری و توزیع عادلانه آن از اهداف است که در این پروژه. ها به دنبال تحقق آن هستیم.

انتهای پیام /