27 میلیون نفر تا پایان سال تحت پوشش سلامت خانواده قرار میگیرند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین فرشیدی صبح امروز (دوشنبه 27 فروردین) در جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت که با حضور دکتر حنان بلخی، مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت و دکتر جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه از جمعیت حدود 85 میلیونی کشور، 23 درصد روستایی و 77 درصد شهرنشین هستند، اظهار داشت: با توجه به...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین فرشیدی صبح امروز (دوشنبه 27 فروردین) در جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت که با حضور دکتر حنان بلخی، مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت و دکتر جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه از جمعیت حدود 85 میلیونی کشور، 23 درصد روستایی و 77 درصد شهرنشین هستند، اظهار داشت: با توجه به این آمار باید در برنامههای ارائه خدمات مناسب، متناسب با زمان، تغییراتی را در نظام ارائه خدمات و همراه با تکنولوژی ایجاد کنیم.
وی در ادامه به برگزاری موفق پویش همگانی سلامت اشاره کرد و افزود: هدف از برگزاری این پویش، ارتقا سواد سلامت، استفاده از خدمات خودمراقبتی و پرونده الکترونیک سلامت بود تا بتوانیم به نتیجه مورد نظر خود برسیم.
دکتر فرشیدی بیان داشت: بیش از 97 درصد از جمعیت روستایی از ارائه خدمات نظام سلامت توسط بهورزان بهرهمند هستند و در شهرها نیز مراقبین سلامت خدمات نظام سلامت را ارائه میدهند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: 195 شهر با 27 میلیون نفر جمعیت در شهرهای بالای 20 هزار نفر تحت پوشش طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع هستند و امیدواریم با ادامه دادن این برنامه، تا پایان سالجاری بتوانیم 27 میلیون نفر دیگر را نیز وارد برنامه طرح سلامت خانواده کنیم.