دوشنبه 5 آذر 1403

31 طرح گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری می رسد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
31 طرح گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری می رسد

یاسوج - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 31 طرح گردشگری در این استان در دست اجراست که برخی از آن ها تا دهه فجر و مابقی تا پایان دولت به اتمام خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، مجید صفایی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: همچنین با توجه به شعار امسال «جهش تولید» 30 طرح جهش تولید در حوزه های مختلف در استان اجرایی می شود که از این تعداد 9 طرح بزرگ مربوط به این اداره کل است.

وی افزود: اجرای این طرح ها در حوزه های مختلف تحول عظیمی را در استان رقم خواهد زد و علاوه بر اشتغالزایی به معرفی استان در سطح ملی و بین المللی کمک خواهد کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تله کابین یاسوج، پارک آبی، موزه یاسوج، مجتمع رفاهی ورزشی باقری و موارد دیگر از جمله طرح های گردشگری مهم استان محسوب می شوند که امسال افتتاح می شوند.

صفایی ابراز داشت: با پیگیری های انجام شده سدچمشیر گچساران، بلادشاپور در دهدشت و موزه نفت گچساران از نظر اعتبارات ردیف دار ملی شده اند.

وی عنوان کرد: تحول و توسعه روستایی از دیگر رویکرد های این سازمان بوده و در این راستا برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر تلاش شده که با ورود به بخش گردشگری روستایی و ایجاد بوم گردی ها به توسعه روستایی کمک شود.

صفایی تاکید کرد: روستای الگن در کهگیلویه و روستای موگرمون در شهرستان لنده، به عنوان روستاهای شاخص مشخص شده اند و در آن ها تحول گردشگری روی خواهد داد.

وی بیان کرد: شیوع ویروس کرونا آسیب بسیاری به تاسیسات گردشگری استان وارد کرد و هم اینک تلاش بر این است تا با جذب تسهیلات به این حوزه کمک شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کرونا 250 میلیارد ریال به حوزه گردشگری و صنایع دستی استان خسارت زد که 200 میلیارد ریال از آن مربوط به حوزه گردشگری بوده است.

صفایی تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد در آینده نزدیک دچار تحول چشمگیر در حوزه گردشگری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: امسال بیش از پیش سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ایجاد زیر ساخت های مناسب حمایت می شوند.

وی بیان کرد: روستای سادات محمودی در شهرستان دنا و سربیشه، بید زرد و بابا کلان در شهرستان گچساران در حوزه صنایع دستی به عنوان پایلوت شناخته می‌شوند.

صفایی گفت: بر اساس تلاش های انجام شده، بازارچه صنایع دستی استان در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.

وی افزود: 35 هزار هنرمند صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارند که 15 هزار نفر از آن ها فعال‌اند و همچنین 50 کارگاه بزرگ در حوزه صنایع دستی فعال در استان وجود دارد.

*س_برچسب‌ها_س*