329 زوج قزوینی با مشاورههای بهزیستی از طلاق منصرف شدند
قزوین - ایرنا - مدیر بهزیستی قزوین گفت: پنج هزار و 60 زوج از یک سال گذشته تاکنون برای طلاق به بهزیستی این شهرستان مراجعه کردهاند که از این میان 320 زوج با مشاوره خانواده از جدایی منصرف شدهاند.
فرهاد اکبرشاهی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سامانه تصمیم با مداخلات روانی و اجتماعی به دنبال کاهش طلاق در بین زوجها است که برای این اقدام از تیم مشاوره و مددکاران استفاده میکند.
وی با اشاره به ارایه خدمت برای 24 هزار و 899 نفر در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، تصریح کرد: مرکز مداخله در بحران بهزیستی با هدف کمک به افراد دارای مشکلات فردی و خانوادگی توانسته این تعداد از افراد را در زمینههای مختلف اجتماعی توانمند سازد.
اکبرشاهی با بیان اینکه طی همین مدت همچنین 744 نفر از خدمات اجتماعی بهزیستی برخوردار شدهاند. اظهار داشت: افراد دارای مشکل میتوانند به صورت خودمعرف، شناسایی توسط کارشناسان تیم سیار، خط اورژانس اجتماعی و یا با معرفی از مراجع قضایی، انتظامی، سازمان و نهادهای ذیربط به مرکز مراجعه نموده و از خدمات تخصصی شامل مددکاری اجتماعی، روانشناسی، بهداشتی و درمانی، حقوقی، آموزشی و تربیتی بهرهمند شوند.
این مسؤول به 19 هزار و 95 خدمت در قالب تیمهای ثابت و سیار اورژانس اجتماعی پرداخت و گفت: تیم سیار 123 و پایگاههای خدمات اجتماعی با هدف ارایه خدمات به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی مانند خودکشی، طلاق، فرار دختران و پسران، همسرآزاری، کودک آزاری توانسته بخش قابل توجهی از معضلات اجتماعی را کاهش دهد.
اکبر شاهی به حمایت از یک هزار و 274 زن سرپرست خانوار از سوی بهزیستی اشاره و یادآور شد: به منظور حمایت از زنان سرپرست خانوار و توانمندسازی آنان سعی شده کیفیت زندگی این افراد ارتقا یابد که در همین رابطه خدماتی از قبیل دریافت کمک هزینه تحصیلی، مستمری ماهیانه، تسهیلات خوداشتغالی، بیمه تامین اجتماعی، صندوق روستایی و عشایر و کمکهای بلاعوض برای این جامعه هدف صورت گرفت.
به گفته مدیر بهزیستی شهرستان قزوین، 13 هزار تماس گیرنده از سال گذشته تاکنون از خدمات صدای مشاور در حوزههای فردی، خانوادگی، کودک و نوجوان، مشاوره پیش از ازدواج، اعتیاد، اختلالات و مشکلات روانی - اجتماعی بهرهمند شدهاند.
اکبرشاهی در خصوص ارایه خدمات به معتادان، خاطرنشان کرد: سه هزار و 912 معتاد از سال گذشته تاکنون در مراکز اقامتی میان مدت، اجتماع درمانمدار (تی سی)، مراکز سرپایی و سرپناه شبانه، مراکز گذری، تیم سیار کاهش آسیب و باشگاه مثبت پذیرش و درمان شده که 91 نفر آنان پس از بهبودی و با دریافت تسهیلات مورد نیاز، دوباره شاغل شدند.
*س_برچسبها_س*