شنبه 3 آذر 1403

33 میلیون ایرانی رایگان بیمه شدند

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
33 میلیون ایرانی رایگان بیمه شدند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ناصحی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در نشست خبری که به مناسبت تشریح دستاوردهای سازمان بیمه سلامت در آستانه هفته دولت برگزار شد، با عنوان این مطلب که پرداخت‌های بیمه سلامت در دو سال گذشته منظم و به روز شده استا فزود: پرداخت‌های نسخه الکترونیک، داروخانه‌ها و بیمه روستایی تا پایان تیر ماه پرداخت شده است. ناصحی بر اهمیت مقوله پیشگیری و...

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ناصحی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در نشست خبری که به مناسبت تشریح دستاوردهای سازمان بیمه سلامت در آستانه هفته دولت برگزار شد، با عنوان این مطلب که پرداخت‌های بیمه سلامت در دو سال گذشته منظم و به روز شده استا فزود: پرداخت‌های نسخه الکترونیک، داروخانه‌ها و بیمه روستایی تا پایان تیر ماه پرداخت شده است.

ناصحی بر اهمیت مقوله پیشگیری و خدمات توانبخشی تاکید کرد و گفت: تاکنون 15 میلیارد برای کاردرمانی، 6 میلیارد فیزیوتراپی و به در سال گذشته 1,350 میلیارد تومان برای معلولان تحت پوشش بهزیستی هزینه کرده ایم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: پرونده الکترونیک نیز یکی دیگر از خدمات بیمه سلامت است که پیگیر تکمیل آن هستیم.

وی افزود: بیش از 33 میلیون ایرانی بدون پرداخت حق بیمه، تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران با اشاره به ورود بیمه سلامت به بخش توانبخشی گفت: در سال 1401 حدود 15 میلیارد تومان برای کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی شناسی، بینایی سنجی، ارتوپدی و بیش از 6 میلیارد برای فیزیوتراپی هزینه شده است. بیش از هزار و 350 میلیارد تومان برای افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی در سال 1401 هزینه کرده‌ایم. همچنین از بیماران اتیسم حمایت‌های لازم صورت گرفته است.

وی ادامه داد: اگر موضوع پرونده الکترونیک به صورت تمام و کمال در اختیار ما بود تا پایان سال گذشته انجام می دادیم و اگر این کار به ما سپرده شود ما در کنار نسخه الکترونیک انجام خواهیم داد.

ناصحی تصریح کرد: بیش از 33 میلیون نفر بیمه رایگان ما هستند و بدون پرداخت حق بیمه خدمات دریافت می کنند. در سال 1402، 5 دهک به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج گفت: این گام مهمی برای ارایه خدمت به بیماران صعب‌العلاج بود. 107 بیماری در لیست این بیمه قرار داده شده است و 51 بیماری در سامانه قرارداده شده است.

وی با اشاره به اتصال بیمه تامین اجتماعی به بیمه سلامت گفت: در بحث داروها تعداد بسیاری از داروهای بیماران صعب‌العلاج در این صندوق وارد شده است تا پرداختی از جیب مردم به شدت کاهش پیدا کند.

ناصحی با اشاره به غربالگری بیماری‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها در افراد گفت: پیشگیری باعث می شود که از هزینه های هنگفت درمان جلوگیری می شود.

وی ادامه داد: ضعف بیمه های پایه در بیماران سرمایی در بخش خصوصی است مراجعات مردم به بخش سرپایی خصوصی زیاد است. افرادی که به بخش خصوصی مراجعه می کنند باید هزینه های زیادی شاید بیش از 70 درصد از جیب پرداخت کنند ما تلاش می کنیم که این هزینه ها از بیمه پرداخت شود اگرچه هنوز نتوانسته ایم قانون گذار را متقاعد کنیم این کار به معنی سوق دادن مردم به بخش خصوصی نیست بلکه باتوجه به اینکه مردم در بخش سرپایی به بخش خصوصی بیشتر مراجعه می کنند این کار نیز کمک به مردم است.

وی با اشاره بیمه درمان ناباروری گفت: در بخش دارویار اقدامات خوبی صورت گرفته است. یکی از علل کمبود دارو شاید افزایش تعداد داروخانه ها است داروخانه ها سه برابر افزایش پیدا کرده و باید انبار این داروخانه ها پر شود و باید برنامه ریزی شود تا مردم با مشکل مواجه نشوند.

ناصحی با اشاره به اینکه با 42 انجمن حمایتی نشست هایی درخصوص وضعیت بیماران برگزار‌شده است، گفت: تقاضای ما این است که ورود خیرین به بیمه فعال تر شود تا بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم.

وی تصریح کرد: بیمه سلامت ایران بیمه اقشار پایین جامعه است و عمده خدمات به این افراد در بخش دولتی است و در این بخش خدمات ما دارای عمق است. داروی همیبلرا برای بیماران هموفیلی به صورت آزمایشی برای تعدادی از بیماران در حال انجام است و نتایج خوبی داشته است.

ناصحی ادامه داد: در بحث بیماران خاص سامانه های ما با بخشی از سامانه های معاونت درمان متصل هستند و بیش از یک میلیون نفر از بیماران خاص نشان‌دار شده‌اند. راه های مختلفی برای شناسایی بیماران خاص و صعب‌العلاج وجود دارد و این کار در حال انجام است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: ما در حال پیگیری هستیم تا سامانه تامین اجتماعی به ما متصل شود ما 500 میلیارد تومان به تامین اجتماعی برای پرداخت بیماران صعب‌العلاج پرداخت کرده بودیم اما هنوز گزارشی در این خصوص ارائه نکرده اند ما در تلاش هستیم تا سامانه های آنها به ما متصل شود تا ما بتوانیم خدمات ارائه دهیم.

ناصحی درباره بیمه اتباع گفت: بیمارانی که دارای بیماری صعب‌العلاج هستند که حدود 140 هزار نفر هستند، خدمات ارائه می‌شود. درخصوص بیمه پایه نیز به اتباعی که به صورت مجاز وارد شده اند با دریافت دوبرابر حق بیمه خدمات ارائه می شود.

وی درباره خدمات دندانپزشکی گفت: 14 خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد. خدمات دیگر را در قالب پیشنهاد به شورای عالی بیمه ارائه داده ایم که در صورت تصویب خدمات بیمه ای بهتری در حوزه دندانپزشکی ارائه خواهیم کرد.