34 درصد از پروندههای قضایی استان مرکزی منجر به صلح و سازش شده
خدابخشی گفت: درحوزه صلح و سازش 23 هزار و 105 فقره پرونده معادل 34 درصد پرونده های وارده منجر به صلح شده، سال گذشته 7 فقره از پرونده های قتل به سازش انجامیده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ صمد خدابخشی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در نشست با اصحاب رسانه گفت: یکی از اهداف اصلی تاسیس شوراهای حل اختلاف گسترش فرهنگ صلح و سازش و بخشش در بین مراجعین است و پرونده بسیاری از مراجعین با ارجاع به شوراهای حل اختلاف به سازش منتهی می شود.
خدابخشی اظهار کرد: هیچگونه محدودیتی برای طرح دعاوی در شورای حل اختلاف وجود ندارد و ظرفیت عظیم مردمی و ذینفعان در زمینه صلح و سازش سبب شده بسیاری از پرونده ها وارده به شوراهای حل اختلاف منجر به صلح شود.
وی ادامه داد: در امور شوراهای حل اختلاف با توجه به سیاست های قوه قضاییه و اسناد بالادستی امور مربوط به میانجی گری و داوری به مرکز حل اختلاف واگذار شده است.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: در خصوص میزان پرونده های وارده به شعب شورای حل اختلاف استان سال گذشته 95 هزار و 314 فقره پرونده به شعب وارد و 95 هزار و 110 فقره مختومه و همچنین در شعب اجرای احکام 11 هزار و 979 فقره پرونده وارد و 12 هزار و 474 فقره مختومه شده است.
خدابخشی یادآور شد: درحوزه صلح و سازش 23 هزار و 105 فقره پرونده معادل 34 درصد پرونده های وارده منجر به صلح شده، سال گذشته 7 فقره از پرونده های قتل به سازش انجامیده است.
وی افزود: 94 درصد ابلاغ های صادره در شورای حل اختلاف الکترونیکی ابلاغ شده و سال گذشته 19 هزار و 748 فقره به صورت دادرسی بدون کاغذ انجام شده که این روش فواید زیادی را نیز به همراه دارد.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: 74 موسسه داوری به 82 داور زیرمجموعه کانون های داوری در سطح استان فعالیت دارند.
انتهای پیام /