400 نقطه حادثه خیز تا پایان سال جاری رفع و اصلاح میشود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور که صبح امروز (دوشنبه 10 مهر) به ریاست محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. مخبر با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت در زمینه رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز در کشور، بر ضرورت اتخاذ تدابیر بیشتر برای رسیدن به نقطه مطلوب در کاهش آمار تصادفات و تلفات جادهای تاکید کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی باید اقدامات...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور که صبح امروز (دوشنبه 10 مهر) به ریاست محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
مخبر با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت در زمینه رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز در کشور، بر ضرورت اتخاذ تدابیر بیشتر برای رسیدن به نقطه مطلوب در کاهش آمار تصادفات و تلفات جادهای تاکید کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی باید اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری برای کاهش تلفات جادهای را در قالب یک برنامه و دسته بندی مدون شامل وظایف دستگاه ها، اعتبارات و سرمایه گذاریهای لازم در این زمینه را تهیه نماید.
همچنین وزارت راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به نقاط پرحادثه شناسایی شده گزارشی از اصلاح نقاط پرتصادف شبکه جادهای کشور در یک سال گذشته ارائه کرد که طبق این گزارش با همکاری پلیس راهور فراجا 85 نقطه رفع و اصلاح شده و 400 نقطه حادثه خیز نیز در دستور کار سال جاری قرار گرفته و در حال اجرایی شدن است.
از دیگر تصمیمات این جلسه میتوان به تخصیص اعتبارات برای تامین دوربینهای ثبت تخلفات تاکتیکی برای پلیس راهور کشور، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری پاک و ایمن درون و برون شهری، واردات و تامین خودروها و موتورسیکلتهای مورد نیاز پلیس و دستگاههای امدادی، تسریع در توسعه دوربینهای هوشمند ثبت تخلفات و نظارتی، نصب سپر ایمن جلو و عقب برای کامیون ها، برنامه ویژه برای ارتقای کیفی استانداردهای خودروهای تولید داخل و تسریع در توسعه سامانه سپهتن نوین ایرانی اشاره کرد.
سال گذشته، سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا، اعلام کرد که 34 درصد تصادفات در راههای اصلی اتفاق میافتد و 75 درصد تلفات جانی تصادفات نیز در این مسیرها صورت میگیرد و لذا در موضوع تصادفات، 8 دستگاه از جمله وزارت راه، بهداشت و کشور نقش جدی در آن دارند.