پنج‌شنبه 27 آذر 1404

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

طبق گزارش سازمان ثبت احوال، طی 6 ماهه نخست 1404، در کرج، تهران و مازندران از هر دو ازدواج یکی به طلاق ختم شده است. همچنین طبق این گزارش استان‌های چهارمحال و بختیاری، ایلام و سیستان و بلوچستان کمترین آمار طلاق را داشته‌اند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش مبلغ کالابرگ برای سه دهک اول از 500 هزار تومان به 620 هزار تومان خبر داد و گفت: برنامه دولت پرداخت یک نویت دیگر کالابرگ برای عیدنوروز یا ماه رمضان است.

دو پژوهشگر به نام‌های «کالین شاو» و «دنیل لانگمن» در یک تحلیل به یک نکته‌ی مهم پرداخته‌اند: سرعت تغییر جهان بسیار بیشتر از سرعت انطباق بیولوژی انسان است و این موضوع، سلامت ما را به‌شدت تحت تاثیر قرار داده است.

ترامپ می‌گوید، زلنسکی طرح صلح پیشنهادی جدید او برای پایان دادن به جنگ اوکراین را اصلا نخوانده و از جهت از او ناراحت است.

امام جمعه عالیشهر بوشهر با انتشار بیانیه ای، بابت اظهارنظر اخیرش عذرخواهی و از سمت خود استعفا کرد. اخیرا این امام جمعه در اظهاراتی عجیب گفته بود: هر کسی نسبت به آقا رهبر انقلاب اظهار تنفر کند، قطعاً حرام‌زاده است

همان گونه که انتظار می‌رفت سخنرانی در محیط دانشجویی و جوانان و دانشگاه متفاوت از سخنرانی در سالن‌هایی با شنوندگان رسمی است و به فضای سیاسی جامعه نزدیکتر است، به همین دلیل شور و هیجان فضای عمومی سخنرانی دیروز آقای رئیس‌جمهور به مناسبت 16 آذر متفاوت از همه سخنرانی‌های بی‌روح و کسل‌کننده و تکراری بود.

فسادستیزی واقعی با شفافیت آغاز می‌شود؛ شفافیتی که هم در فرآیندهای تصمیم‌گیری و هم در روندهای قضایی باید وجود داشته باشد. اما بسیاری از مدعیان مبارزه با فساد، شفافیت را هم نه یک اصل حقوقی بلکه یک ابزار مقطعی می‌دانند.

چند روز قبل در خیابانی واقع در شمال پایتخت مرد برج‌سازی در حال رفتن به محل کارش بود که سرنشینان خودروی پژویی، راه او را سد کردند.

تحریم‌های اقتصادی جنبه نظامی ندارند، اما درآمد و رفاه را به خاک و خون می‌کشند. تحریم‌ها رشد اقتصادی را محدود می‌کنند و فقر را برای کشورها به ارمغان می‌آورند.

بر اساس تازه‌ترین پیش‌بینی‌های هواشناسی اتحادیه اروپا، کشور طی 15 روز آینده تحت تأثیر سامانه‌های بارشی فعال قرار خواهد گرفت. این سامانه‌ها موجب بارش‌های پراکنده و گسترده در اکثر مناطق ایران خواهند شد و مناطقی مانند شمال غرب، شمال کشور، مرکز و غرب کشور بیشترین میزان بارش را تجربه خواهند کرد.

بارش برف از سمت مرزهای آذربایجان‌غربی آغاز شده و محور چالدران به خوی به تدریج سفیدپوش می‌شود. رانندگان و مسافران این مسیر توصیه می‌شوند با احتیاط کامل تردد کنند.

سردار ابراهیمی، فرمانده مرزبانی استان هرمزگان، از ناکامی تلاش برای گروگان‌گیری و ربایش یک فروند کشتی در آب‌های بندرعباس خبر داد. براساس گزارش‌ها، مرزبانان بندرعباس و قشم با اقدام سریع و هماهنگ توانستند عامل این گروگان‌گیری را دستگیر کنند.

یک حادثه آتش‌سوزی در پتروشیمی بوشهر باعث مصدومیت 2 نفر از کارکنان پیمانکاری شد، اما فعالیت‌های این مجتمع صنعتی پس از حادثه به حالت عادی بازگشت. به گزارش روابط عمومی پتروشیمی بوشهر، علت حادثه نشتی در تیوب ترانسمیتر مسیر گاز بود.

وزیر علوم اعلام کرد برنامه‌ای برای اعطای بورسیه به دانشجویان نخبه و حمایت از اعزام آن‌ها به خارج از کشور در حال اجراست تا فرصت‌های پژوهشی و آموزشی بین‌المللی برای استعدادهای برتر فراهم شود.

تورم بیش از صد درصدی در قیمت لبنیات، سفره‌های کارگران را در سراسر کشور تهی کرده و نگرانی‌ها از ادامه بحران معیشت را تشدید می‌کند. این تورم، که در زمان مذاکرات مزدی پیش‌بینی شده بود، اکنون با واقعیت‌های اقتصادی قابل مقایسه نیست و کنترل بازار تقریباً از دست دولت خارج شده است.

گزارش‌ها از بازار موسیقی کشور نشان می‌دهد که قیمت بلیت کنسرت‌ها در تهران با رشد قابل توجهی همراه شده و اکنون از حدود 250 هزار تومان آغاز می‌شود و در برخی اجراها به یک میلیون و 900 هزار تومان می‌رسد. با احتساب مالیات بر ارزش افزوده، بهای برخی صندلی‌ها حتی از 2 میلیون تومان نیز عبور کرده است؛ رقمی که بسیاری از علاقه‌مندان موسیقی آن را خارج از توان مالی خود می‌دانند.