شنبه 29 شهریور 1404

60 تشکل جوانان در یزد فعالیت دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
60 تشکل جوانان در یزد فعالیت دارد

یزد - ایرنا - معاون فرهنگی اداره‌کل ورزش و جوانان استان یزد گفت: هم‌اکنون 60 تشکل جوانان در زمینه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی و ازدواج فعالیت دارد که از این تعداد 15 تشکل در سال گذشته راه‌اندازی شده است.

احمد طالبی روز یکشنبه به مناسبت آغار هفته جوان در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه از این تعداد 50 تشکل در شهر یزد و بقیه در سایر شهرستان‌ها فعالیت دارند افزود: هم‌اکنون یک هزار نفر از جوانان با تشکل‌ها همکاری دارند.

وی ادامه داد: قبل از آغاز کار دولت تدبیر کمتر از 10 تشکل در استان مجوز فعالیت داشت که در سال‌های اخیر با عنایت به اهمیت حضور جوانان در فعالیت‌های اجتماعی نسبت به حمایت از آنها اقدام شده است.

این مسوول به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: راه اندازی تشکل‌های جوانان و واگذاری امور به آنها نقش مهمی در تخقق اهداف و برنامه‌های مختلف دارد و مورد حمایت است.

طالبی با اشاره به شیوع کرونا بیان کرد: تمام برنامه‌های بزرگداشت هفته جوان و میلاد حضرت علی اکبر (ع) در بخش رسانه‌ای با بهره‌گیری از فضای مجازی توسط تشکل‌ها اجرا می‌شود.

روز 11 شعبان که در سال جاری مصادف با 17 فروردین ماه شده، روز جوان نام گرفته است و به همین مناسبت برنامه‌های ویژه جوانان به مدت یک هفته برگزار می‌شود.

25 درصد جمعیت استان یزد جوان هستند.

استان یزد بر اساس سرشماری سال 1395 یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*