60 درصد آمریکایی ها با نامزدی ترامپ در 2024 مخالف اند
تهران - ایرنا - نتایج نظرسنجی های اخیر نشان می دهد که 60 درصد از مردم آمریکا نمی خواهند که ترامپ بار دیگر در سال 2024 نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود.
به گزارش چهار شنبه شب ایرنا از نشریه هیل، نتایج نظرسنجی رادیو عمومی ملی (NPR) و شبکه پی بی اس نشان می دهد که تنها 32 درصد از شرکت کنندگان بر این باورند که ترامپ باید در سال 2024 دوباره شانس خود برای ریاست جمهوری را امتحان کند.
طبق نتایج این نظرسنجی ها، 65 درصد از شرکت کنندگان گفتند که ترامپ باید شکست در برابر بایدن را بپذیرد و قدرت را به وی واگذار کند و 61 درصد اعلام کردند که علی رغم ادعاهای مکرر و بی اساس ترامپ در مورد تقلب گسترده در انتخابات، نتایج این دور از انتخابات صحیح و دقیق است.
اگر چه ترامپ از پذیرفتن بایدن به عنوان رئیس جمهوری منتخب آمریکا امتناع و تلاش کرده تا نتایج انتخابات را لغو کند، اما گفته می شود پس از تأیید پیروزی بایدن، وی برنامه ریزی برای اعلام نامزدی در انتخابات سال 2024 را دارد.
در همین مورد تارنمای آکسیوس روز دوشنبه خبر داد که دونالد ترامپ در مراسم تحلیف جو بایدن شرکت نکرده و با سفر به فلوریدا در جمع هوادارانش نامزدی در انتخابات 2024 را اعلام خواهد کرد.
منابع آگاه پیشتر به شبکه ان بی سی خبر داده بودند که ترامپ به دنبال آن است تا قید حضور در مراسم تحلیف بایدن را زده و در عوض در جمع هوادارانش نامزدی خود در انتخابات 2024 را اعلام کند.
ترامپ ضمن تکرار اتهام ناسالم بودن انتخابات اخیر گفت که اگر مجمع گزینشگران به ریاست جمهوری بایدن رأی دهند کاخ سفید را ترک میکند.
رئیس جمهوری منتخب آمریکا در راستای مقابله با گسترش ویروس کرونا اعلام کرد که قصد دارد مراسم تحلیف خود را در ابعادی کوچک و با جمعیت اندک برگزار کند.
وی گفت که شاید برای انجام این منظور، اول بهمن بر سکوی احداث شده در برابر ساختمان کنگره سوگند ریاست جمهوری یاد کند اما خواهان حضور انبوه جمعیت در این مراسم نیست.
*س_برچسبها_س*