سه‌شنبه 6 آذر 1403

896 اثر از شاعران و هنرمندان کشور به کنگره ملی زلال قریحه ارسال شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
896 اثر از شاعران و هنرمندان کشور به کنگره ملی زلال قریحه ارسال شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مهدی توکلیان مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان قم شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه کنگره ملی شعر زلال قریحه که در سالن همایش اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان قم برگزار شد اظهار داشت: باعث افتخار است که در شام رحلت حضرت ام البنین (ع) میزبان مادران و همسران شهیدان هستیم و بهانه برگزاری این کنگره نیز این عزیزان هستند. توکلیان بیان داشت: این کنگره در...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مهدی توکلیان مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان قم شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه کنگره ملی شعر زلال قریحه که در سالن همایش اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان قم برگزار شد اظهار داشت: باعث افتخار است که در شام رحلت حضرت ام البنین (ع) میزبان مادران و همسران شهیدان هستیم و بهانه برگزاری این کنگره نیز این عزیزان هستند.

توکلیان بیان داشت: این کنگره در پی تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب تنها گریه کن که دو بار هم انجام پذیرفت، شکل گرفت و در دو بخش شعر، نوحه و سرود فراخوان داده شد که بخش ویژه شهدای شاهچراغ نیز به فراخوان این کنگره اضافه شد.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان قم گفت: امیدواریم کنگره ملی شعر زلال قریحه، یک رویداد مناسبتی نباشد و خروجی این اتفاق محصولات فرهنگی و چند رسانه‌ای باشد تا مورد محافل عمومی و رسانه‌ای قرار گیرد.

وی بیان داشت: از همکاری دستگاه‌های فرهنگی استان قم به خصوص سازمان فرهنگی و هنری شهرداری قم، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و سپاه قم تشکر می‌کنیم.

توکلیان افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز موضوع انتشار کتاب آثار رسیده به این کنگره را بر عهده گرفته است.

وی بیان داشت: تلاش شاعران آئینی باعث شد تحریم فعالیت‌های هنری که دشمنان این روز‌ها به دنبال آن هستند شکسته شود.

توکلیان با اشاره به تعداد آثار ارسالی به کنگره ملی شعر زلال قریحه اظهار داشت: 896 اثر از 227 شاعر و هنرمند به دبیرخانه کنگره ارسال شد و این آمار نشان می‌دهد هنرمندان آئینی در عرصه جبهه فرهنگی و نرم همواره در تلاش بوده و در میدان حضور داشتند.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان قم افزود: امیدواریم خروجی اینگونه رویداد‌ها در قالب محصولات فرهنگی برای کاهش فاصله بین نسلی و افزایش و تقویت هویت ملی و دینی مؤثر باشد.