دوشنبه 5 آذر 1403

9 هتل با یکهزار و 243 تخت اقامتی در بوشهر افتتاح می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
9 هتل با یکهزار و 243 تخت اقامتی در بوشهر افتتاح می‌شود

بوشهر - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: هم‌اکنون 21 هتل در این استان در دست احداث است که تا پایان سال جاری از این شمار 9 هتل با یکهزار و 243 تخت اقامتی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

به گزارش ایرنا، محمدحسین ارسطوزاده روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: این 9 مرکز اقامتی شامل چهار هتل پنج، سه و یک ستاره و پنج هتل سنتی است و برای احداث آنها 2 هزار و 175 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دست انجام است که 500 میلیارد ریال از این میزان اعتبار از طریق تسهیلات توسعه زیرساخت های گردشگری تامین شده‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر اضافه کرد: با بهره‌برداری از این زیرساخت‌ها برای 180 نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال می‌شود.

وی یادآور شد: همچنین با افتتاح این هتل‌ها 368 اتاق و یکهزار و 243 تخت اقامتی به زیر ساخت‌های گردشگری استان افزوده‌است و می‌تواند جهش خوبی در زمینه کیفیت بخشی به اسکان گردشگران و مسافران در استان ایجاد کند و میزان رضایتمندی آنان را بالا ببرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: مهمترین این پروژه‌ها هتل 5 ستاره پتروجم شهرستان کنگان است که در کنار ساحل با سرمایه‌گذاری یک هزار و 790 میلیارد ریال در دست ساخت است و با بهره‌برداری از آن یکهزار تخت اقامتی به تخت‌های این استان افزوده می‌شود.

ارسطوزاده یادآورشد: در زمان حاضر 20 هتل و هتل آپارتمان در استان بوشهر فعال هستند و در مجموع هتلینگ استان با 683 اتاق و یکهزار و 537 تخت در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین کشتی تفریحی لیان در سه طبقه به طول 33 متر و عرض هشت متر با 70 میلیارد ریال اعتبار توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی در دست ساخت است که 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر اظهارداشت: گردشگری دریایی یکی از با مهمترین پتانسیل‌های گردشگری در استان بوشهر است و می‌تواند تضمین کننده رونق اشتغال در این استان باشد.

ارسطو زاده گفت: در زمان حاضر تنها در مرحله ساخت این کشتی برای 13 نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده‌است.

وی افزود: در مجموع 80 پروژه با 2 هزارو 780 میلیارد ریال سرمایه گذاری در حوزههای تخصصی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر فعال است که کار مستند نگاری از روند اجرای آنها آغاز شده‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر اضافه کرد: بیشترین حجم سرمایه‌گذاری با 2 هزار و 500 میلیارد ریال مربوط به بخش گردشگری است.

ارسطوزاده ادامه داد: همچنین در حوزه میراث فرهنگی نیز هشت پروژه شامل مرمت و ساماندهی بافت قدیم شهر بوشهر با حجم سرمایه‌گذاری 250 میلیارد ریال فعال است.

وی بالا بردن حجم تولید در صنایع دستی را مصداق بارز رونق و جهش تولید دانست و گفت: صنایع دستی فاخر استان یکی از بهترین موارد کمک کننده در زمینه ایجاد اشتغال و رونق تولید است که با چهار پروژه و سرمایه‌گذاری 30 میلیارد ریال فعال است و امیدواریم با راه‌اندازی سرای صنایع دستی رشیدی و بازارچه صنایع دستی مبارکی به این حوزه کمک شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر تاکید کرد: دلیل عمده این مستند نگاری‌ها انعکاس فعالیت‌ها و آشنایی مردم استان با روند کار پروژه‌ها است و امیدواریم اتمام آنها به رونق اشتغال و اقتصاد استان کمک کند.

ارسطوزاده بیان کرد: 12 پروژه نیز براساس ماده 27 به بخش خصوصی واگذار خواهد شد که شامل مرمت و بهره برداری از عمارت ها و قلعه‌ها است.

*س_برچسب‌ها_س*